98

Анонимен

преди 3 месеца

Вътев вкарва аржентинско месо в кренвиршите си! Този човек е и на държавна длъжност.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! Стрес трябва да тресе НС всеки ден ! Да побелеят по-бързо и да ги копаме!!!

96

sd

преди 3 месеца

земеделците са истински п а р аз и т и! с 3 милиарда субсидия би трябвало да станат чудеса, а те ги лапнаха и питат за още. това е хляба на целия народ за 1 година, 5 000 000 души по 365 дни по 1.50 за 1 хляб дневно = 2.7 милиарда. ако путин въвъде (остатъците на) армията си в бг мислите ли че ще ви стане по-добре?

95

Анонимен

преди 3 месеца

хм... Вътев им е виновен, сигурно зърнарите си искат вожда, който подпомагаше само тях, а българските плодове и зеленчуци изчезнааха, изчезна българското мляко и месо, тогава обаче никой не протестираше...

94

Анонимен

преди 3 месеца

ако рушландия ни "освободи" пак дали ще ви позволяват да протестирате?

93

България

преди 3 месеца

Прави са земеделците да протестират срещу зелената тъпотия. Въглероден данък. 3/4 от света не плаща зеления данък и за това производството им е по евтино и по качествено. Само най големите из у м руди в европа набиват този р екет във ку хите европейци.

92

Обективен

преди 3 месеца

Сина на Първия секретар на Партията в Своге ,БКП от живково време, Зоров , "приватизира " всички мандри от Миланово до Враца. Има имоти в Гърция и България , за милиони ,но това не му пречи да организира прротести за да *** още пари от държавата.

91

Няма такава държава

преди 3 месеца

Първите мигранти от Австрия пристигнаха ,за да се присъединят към навлеците от Уссрайна.Честито.Очакваме хилядите тали.бани и по суша.Успехите на "сглобката" ни водят бързо към дъното.

90

Киро

преди 3 месеца

Ясно е,че тези протестъри,съвсем не им е до исканията,а просто да сгромолясат министъра си-просто на някого не се харесва!И защо мислят,че като се смени той,всичко ще се уреди! Стига са нарушавали правата на гражданите-ДА НЕ ВИДЯТ НЕЩО ОТВЪН,ОТ БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ И ВЕДНАГА ГО ПРИЛАГАТ ТУК-и лекарите искати, и професорите в университетите и много други-НО ДЪРЖАВАТА Е НАЙ--БЕДНА,ТЕ НЕ ГО ЛИ ЗНАЯТ-ХУЛИГАНСКИ И ЛИЧНОСТНИ ПОДБУДИ!!!

89

Анонимен

преди 3 месеца

Вътев слага аржентинско месо в кренвиршите! ДОЛУ НА ФАШИЗМА!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Долу фашиста Вътев!!! Нищо не направил за земеделците и производителите. Слага чуждо месо в кренвиршите си!! ДОКАЗАН ФАШИСТ!

87

ПРОСТИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И

преди 3 месеца

*** народ. Земеделците прости искат само пари, а това не им решева въпроса, защото при всички условия на евтин и безмитен внос от укрите ги очаква фалит. Единственият изход е политическа сила, която мисли в интерес на БГ. Всичко е политика, включително и умишленото унищожаване на селското стопанство. Докато тъ...пи...те земеделци не се осъзнаят, че трябва да изберат политическа сила, която се припокрива с техните искания ще ду...хат супата.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Пари нямали, ама карат коли за по 500,000 лева. Излизат 18 тона мляко ... ей така. Ама иначе пари нямат. Ай ша ги ...

85

Джо

преди 3 месеца

Мислете като Украйна влезе в ЕС за какво ще искате пари.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Долу фашиста Кирил Вътев!!! До кога ще лъже земеделците? Проблемите им изобщо не са решени.

83

Georgi

преди 3 месеца

Касичките на Бойко и Делян с бентлитата ли са или с тракторите?

82

Анонимен

преди 3 месеца

трябва да се обединят с Възраждане за да има успех

81

Анонимен

преди 3 месеца

Адвоката се надява, че имате неприятности, доктора се надява, че сте болни, полицията се надява, че сте престъпник, учителят пък - че сте невежи, гробаря иска да сте умрели и само ИНЖЕНЕРА Ви желае просперитет във вашия живот, за да може да ви построи къща и напълни със създадените от него механизми и прибори, за да можете вие да живеете и да се наслаждавате на дълъг и здравословен живот! Моля прегърни най - близкия инженер! Той е твой единствен верен приятел! Днес е СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ИНЖЕНЕРА!

80

Минуващ

преди 3 месеца

Закривай! Тия пари вместо да ги дават за земеделие да организират внос и да компенсират хората с ваучери за храна, по-евтино ще излезе на държавата. Нямаме нужда от поредните рекетьори на дотации и на отчет в Масква. Ако искат да правят бизнес да си организират производството да изнасят, но да не търсят дотации повече, че ми писна от нахалници. Винаги от единия джоб парите се местят в другия, но защо трябва да е от моя в техния това не го разбирам, защо си мислят че имат право? Те ли ме хранят?

79

Радослав

преди 3 месеца

До 84: затова протестите против назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС и протестите против Боко по време на първото му правителство които бяха спонтанни и организирани от народа се провеждаха в триъгълника на властта, а платените политически сборища се провеждат на Бузлуджа, пътища и кръстовища! Едното е народно недоволство, а другото платена реклама с продуктово съдържание!