35

Анонимен

преди 2 месеца

Нямаме сигнал на Бг он еър. Защо така . . . .

34

Анонимен

преди 2 месеца

Идеята,че САЩ ще се откаже да източва България е малко утопична и то в момент които източването е безпроблемно.

33

Анонимен

преди 2 месеца

ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРТАК

32

Анонимен

преди 2 месеца

Дори и на децата им е ясно, че болшевиките се наясоха с европейски пари и решиха да водят война за връщане на съветския съюз под някаква форма. Без значение - формата е една окупация и подмяна на правителството. Франция и Англия е време да раздадат ядрени оръжия на всички членове на НАТО по външната граница. Това е единственият вариант за възпиране на всеки полудял.

31

Никола Стефанов

преди 2 месеца

"при смяна на администрацията в САЩ, те ще пожертват част от Европа, включително и България." - смея да твърдя, че това ще е екзистенциален проблем най-вече за американските колониални администрации по места, които се опитват да убедят населението, че са "правителство" и то грижещо се за интересите на народа. Обикновените граждани едва ли ще имат проблем, а тези които не им харесва винаги могат да емигрират. Съмнявам се, че някой от оставащите ще ги спре.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Този е шарлатанин.Като всички медии из БГ.Медиите в БГ са като вятъра, разнясят всякакви бацили и глупости из въздуха.

29

Нане Вуте

преди 2 месеца

Тоя пък кой го излъга че е анализатор? Повтаря като папагал краварското мучене!

28

иван вазов

преди 2 месеца

"кат русия няма втора, тъй велика на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота"

27

Анонимен

преди 2 месеца

русия ще умре и светът ще празнува.

26

КокоБийч/СаутБийч

преди 2 месеца

Слаба ракия е Илия Лазаров! Повтаря като папагал квото чуе по БиБиСи.Със сигурност Тръмпутин ще е кандидат на ГОП. Байдън на демократите. Интервюто на Владолф е повече за алкохолизираните велики наследници на СССР, отколкото за безмозъчните реднеци. А Тъкър е един мазен кафяв нос, но пък прекалено интелигентен..

25

Анонимен

преди 2 месеца

Вече ни харизаха на украйна.

24

Анонимен

преди 2 месеца

6000 руснаци само 1000 са получили за всичките тия години.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Хе хе Интересно що тогава 10 000 ръснаци за кандидатствали за БГ паспорт миналата година?Кажи бе,?

22

Хе хе

преди 2 месеца

Да ни подаряват ли? А кой ще ни иска? Кой иска примерно Сицилия? Супер красиво е там и тихо и спокойно. Що бе никоя държава не иска Сицилия? 20 години живея в западната Европа и всички ни свързват с мафия или псоихопатщина. Кой ще дойде в България да: оправи пътищата ли? Русия имат по добри железници от нас. Турция има задължително пенсиониране на всички жени н възраст 50 години. Да не са луди да се занимават с чекмеджан, ***, кокори, корниз, черепа. Това е пародия на шега.

21

Обективен чужденец

преди 2 месеца

Боже пъпно е с *** в територията какъв е тоя Екстрасенс недорасъл как въобще им давате думата на тея кърпени костюмчета на евтин щат от Посолството. Тази импровизирана Мъжка Баба Ванга е добре не да разсъждава над неща над които няма понятие и власт а да работи за БВП-то на България с кирка и Лопата на Автомагистрала Хемус , ама като го гледам е за по друга работа на автомагистрала около Ботевград по ще му отива.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Дъртият Лазаров иска да каже, че в Америка щяло да има злобка!! :)):)):))

19

---

преди 2 месеца

Американските им господари ги изтърваха тия.Сега насъскване и срещу Тръмп.Путин го каза няма да има окопи и пушки така ,че си спести заплахите.Няма да разберем кой пръв ще се изгаври със света.Дали дементиралия свирчо или Путин.

18

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Дано да ни подарят на Русия !" ------------- дано.. ама Русия вече не ни иска.. та за нас остава единствено варианта Турция.

17

Горбачов

преди 2 месеца

Ще има смяна на администрацията и в Русия. Никой не е вечен. Пак ще се наложи перестройка да правят в Русия.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Мокрите сънища на.дъртия Лазаров!