12

Анонимен

преди 4 месеца

ПАРАЛЕЛНИ СТРУКТУРИ ОПРЕДЕЛЯТ КАДРОВИЯ СЪСТАВ НА ВСИЧКО

11

Експерт

преди 4 месеца

Имена давам срещу сериозна сума , да имам възможност да се покрия в чужбина, та да не ме гръмнат като Нотариуса Божанов...И за истината да разбереш се заплаща, ако не искаш, живей си така и децата ти и внуците ти времето на животът им ще го похарчат такива структури и кухи съдебни системи...

10

Анонимен

преди 4 месеца

След 32 години криминален преход се върнахме в 70-години на миналия век!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Първо на първо от Т. Живково време съдии и прокурори ставаха само партизани и уж техните ятаци!! Влизаше се в Софийския университет с история и български, НО!!! Учебниците по история бяха така написани, че за там можеше да се подготвят само децата на учителите пи история!! Другите ни определиха за бачкери!! Нямахме право да учим право!! Червената мафия ни искаше за бачкери, а законите си ги пише сама! Същото е сега!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде покажете нарушените документи!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Цяла БГ видя снимките с еврата в чекмеджето на Чекмеджан заснети с дрон и тези се правят на улави!

6

До 1

преди 4 месеца

Е какви имена да ти даде бе човек - почти всички политици, съдии, прокурори, данъчни, митнически и т.н. са част от мафията. Какви имена - България виж каква е бедна.Хайде хвани някой твой познат завършил Право да кандидатства за съдия или прокурор да видим ще то вземат ли.Всичко е нагласено.Или за така модерната дума Нотариус - знаеш ли какви пари правят? Невъзможно е външен човек да влезе. Всичките са мафия

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тогавашният български съдия в Страсбург Здравка Калайджиева е подала оставка преждевременно,за да освободи място за Йонко Грозев, който е бил негласният фаворит на тогавашния министър на правосъдието Христо Иванов, който при определянето на Националната комисия по избор на български съдия в Европейския съд за правата на човека, включил в състава ѝ и Красимир Кънев, председател на Българския хелзинкски комитет, въпреки че Красимир Кънев и Йонко Грозев са съоснователи на финансирано от Сорос НПО

4

Анонимен

преди 4 месеца

Йонко Грозев е нарушил два ключови документа, които са в основата на институцията, се разбра от коментар на Gregor Puppinck, директор на базирания в Страсбург Европейски център за право и правосъдие. Организацията публикува обстоен доклад, който разкри, че съдии от ЕСПЧ са в тежък конфликт на интереси заради финансовата им обвързаност с мрежата на интернационалния мизантроп Джордж Сорос.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Йонко Грозев е нарушил два ключови документа, които са в основата на институцията, се разбра от коментар на Grégor Puppinck, директор на базирания в Страсбург Европейски център за право и правосъдие. Организацията публикува обстоен доклад, който разкри, че съдии от ЕСПЧ са в тежък конфликт на интереси заради финансовата им обвързаност с мрежата на интернационалния мизантроп Джордж Сорос.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно си прав!!!!!!!!!! Всички знаем кои са паралелните играчи, но не малка вина има населението, което е организирано в тази оргснизирана престъпност и се чувства кпмфортно във феодалната държава на Борисов и Пеевски!! Само малко проценти искат правова държава!! Безнадежна работа!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Дай имената на паралелните структури бе не бъди голословен. Даи едно главно действуващо лице конкретно с доказателства и т.н. че нещо ми омръзнаха безкрайни празни приказки на набедени експерти.