65

Не е

преди 3 месеца

трудно да си направиш ЕГН. Сваляш си програмката за изчисление на ЕГН, генерираш си ново и готово. Няма да минава пред МВР и някои институции, но навсякъде другаде ще върви. Може да си измислиш съвсем нов човек и дори ако имаш възможност да си направиш фалшива лична карта. Има свободни ЕГН-та за всяка рождена дата, по-трудно е да се разбере дали се дублира.

64

Анонимен

преди 3 месеца

"деветата цифра обозначава пола на лицето тя е четна за мъж и нечетна за жена" Тази система с ЕГН е много остаряла, не са я актуализирали за безполовите :)

63

Ангелина

преди 3 месеца

В случай ,не това е най- важното ,а престъпната дейност на лицето и нейното покровителстване от висшите етажи на властта. Ако се "фокусират" върху ЕГН - то е от значение ,кога е направена такава промяна.При "мотива" ,който се посочва - грешка в деня ,би следвало промяната да ме е направена скоро след неговото раждане ,а не да чака да стана "пълнолетен".Унищожителят на човешки съдби "Марто" е едно и също лице ,освен че АКФ го "осветиха" отдавна и за този период "органите " не предприеха НИЩО.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Роден на 21 март 1973 г. - зодия луд овен като Копейкин ... добре са го утрепали :)))

61

Други хватки

преди 3 месеца

Имам колеги в службата, а също и състуденти, които при запознанство се представят не с фамилното, а с бащиното си име по най-различни причини - защото го харесват повече, защото фамилията им съвпада с тази на други колеги или защото в недалечното минало са сгазили лука, изложили са се, разчуло се е. Но нито един не си е сменил името официално и макар че новите им познати ги знаят по второто им име, в личните им карти фамилните им имена са си същите. Само че тези хора не са престъпници.

60

РУСКИТЕ БГ АГЕНТИ...

преди 3 месеца

И ТЕ СА С ПРОМЕНЕНО ЕГН..... ЗАТОВА ТРУДНО ГИ ОТКРИВАТ И АРЕСТУВАТ.

59

кокетка

преди 3 месеца

Ама то било лесно, бе. Още утре сменян ЕГН и се изкарвам 10 години по-млада. Е, после ще обяснявам, че съм гении и съв завършила училище на 8 и университет на 13, ама карай.

58

ПеПеДеБе

преди 3 месеца

Божанков и Асен Василев са с мъжки ЕГН-та, а всъщност са жени!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля, че след тази "информация" трябва незабаво да се публикуват данните на всичките, които са си сменяли ЕГН-тата. Знаем, че и Лили Иванова ще изгърми, ама останалите са къде по-интересни.

56

Народен съд

преди 3 месеца

И после демократичен плач, че комунистите биели лошо. Нищо ново под слънцето.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Това са пълни глупости. Как така ще се ожени 4 пъти с егн-то си от след 99та, само че през 92. Някой лъже много здраво. Всички имаме родители и т.н., е как пък на един не са му сменяли егн-то, въпреки че се е родил преди 99та година. Пълни глупости. Пълни.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Закони писани от престъпници!!

53

Анонимен

преди 3 месеца

Стар номер! Лица, осъждани по няколко пъти за да се сдобият с "чисто" свидетелство за съдимост, водят в съда 1-2 баби на по 80 - 90 годишна възраст за свидетели, че "лицето" се е родило не на посочената в документите дата, а 2 дни по- рано или късно (например). Съдията "удря чукчето", бабите отнасят по 10 лева, а "лицето се сдобива с нови документи, различно ЕГН, и "чисто" свидетелство за съдимост.

52

Анонимен

преди 3 месеца

ЕГН не означаваше ли - ЕНЕРГИЧЕН ГЕНЕТИЧЕН НEГPAМOТНИК?

51

Анонимен

преди 3 месеца

ЕГН не означаваше ли - Енергичен Генетичен ***?

50

Разследване

преди 3 месеца

Не бил ангел, а Бог. Както един бивш главен прокурор, беше казал, че над него е само Господ.

49

Майчин ми е

преди 3 месеца

Тези от ДПС-то им на куката Ахмед Доган си ги сменяха имената дори няколко пъти. Самият Бойко Борисов им е съдействал. Те и затова сега правят правителство и некоалиции с неговата лична партия. Дори и сглобки, които скоро ще ги разглобяват. Не разбирам само дали значението на дучичките правителство и кабинет е едно и също. Според мен, изобщо не е. Едното е за министри или с министри, а другото е стая или офис. Толкова с безплатното ограмотяване.

48

Гаф

преди 3 месеца

Пак ли Гешев е виновен?

47

Бонго Бонго

преди 3 месеца

95 хиляди по 100 хиляди на всеки оооох котьоооооо

46

Обективно

преди 3 месеца

Не разбрахме само Съдебната Система ли разследва Божанов,МВТ-то или Кака Пена чистачката на входа? Кой точно се интересува кой е бил Божанов?А,...а и защо се интересува също?