13

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Да правилно казва човека Радев не е лидер на една партия , а на няколко.Отровните бози, възраждане, Итн, Стефан Янев, българско лято и на Трети март и 8 ми март 9 ти юли и 15 септември ха ха ха хаИ септември ще бъде май

12

Ямболски цървуль

преди 7 месеца

И президента е от другата страна на монетата! Яд ме е ,че гласувах за него.Той направи реклама на канадският патологичен и лишен от интелект лъжец и фалиралият софтуерна фирма ококорен ЛГБТ пекинез!

11

хаха

преди 7 месеца

абе къв лидер може да е тоз летец , а и колко е летец не знам де .

10

Анонимен

преди 7 месеца

Мистър Кеш какъвто е пилот и как прави лицеви опори може да се впише в Украйна срещу вероломния агресор русия и антихриста путин заради който загинаха 1 млн. християни.

9

От 1989г.

преди 7 месеца

Не ви ли омръзна бе , хора от специалисти.Само говорят познати на повечето граждани глупости , а керванът си върви...

8

Зозо

преди 7 месеца

Хахааа, каква фигура и лидер е Рундев??? Чинно слуша и изпълнява каквото му наредят от неговият Инициативен комитет от ДС/КГБ. Ай сиктир!!! Козирува и изпълнява заповедите от Мордор на 100% :))))))))))))))))))))) Обаче много яко му го нaтaкoвaхa със Сглобката и промените в конституцията :)))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 7 месеца

Радев беше значима фигура, сега пак го направиха фигурант ахаххахаха. Партията му ше затрие цялото ляво пространство, вече не го допускат да разделя обществото, отсега нататък ще разделя само лявото с руски отенък и русофилията. Да ви е честито!

6

ДИКТАТУРА...

преди 7 месеца

Каква партия, като постоянно плюе и напада партиите... Някой да е чул една положителна дума да е казал за която и да е партия..??..... Диктатори те не искат партии, а искат да сложат свои подчинени във всички силови и репресивни държавни служби....

5

мак

преди 7 месеца

До До 1.А в украйна как е с професорските титли?

4

До 1

преди 7 месеца

Щото тия професори и доценти така са се получили титлите. Нали знаеш как се дават титли в една диктатура? Ако не знаеш погледни в Русия.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Той още не е бил лидер на селото си... каква партия?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Има вид на диктатор

1

факт

преди 7 месеца

В България има 3300 професори и 6000 хил. доцента ,а сме на последната дупка на кавала по всичко .