14

патилан

преди 2 месеца

Относно диетата - всичко, педпазващо от запек; Обаче забравете червеното вино и лщтото, имам подозрения и за черния пипер-обилно. А за болката след ОПЕРАЦИЯ на хемороиди (външни) - запасете се с обезболяващи - яко, първите дни избягвайте освен запичащи и пикантни храни, също и газообразуващи - болката и от двете е подобна... Едва след 2-3 седмица нещата се успокояват.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ако знаете колко е просто... мазане, с Проктогливенол. Ама не само при възпаление, а винаги. След всяко изхождане. Не ползвайте тоал хартия, а мокри кърпички /не ги хвърляйте в чинията бтв/. Избърсване в дълбочина, след което едно грахово зърно крем и намазвате. Не оставяйте в областта кожата да изсъхва. Патил съм тежко, от леглото 2 седмици не можех да стана. 10 години проблеми нямам. А за лигиране- д-р Атанас Желязков търсете, в Он клиник са дилетанти и шарлатани.

12

С опит

преди 2 месеца

Каквото и да ядете - все тая ! Имам 30 годишен опит ! 30 години мъка ! Единственото спасение -ОН Клиник ! Бързо , безболезнено , не много скъпо ( аз платих преди няколко години 400лв + 50лв. за крем ) , още същия ден можеш да отидеш на работа !! Ако се появят пак - пак ще си направя манипулацията , няма да е чак толкова често - вече 6 години нямам проблеми ! Не се лъжете с хапчета или кремове - нищо не помага !

11

Анонимен

преди 2 месеца

Има едни хапчета Детралекс и няма нужда ат диети.

10

Рядкото

преди 2 месеца

Без коментар. Това жълтото из от зад сигурно мирише както и изглежда.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко е от храненето и спорта. И двете трябва да са качествени и всеки ден и няма да имате оплаквания

8

Анонимен

преди 2 месеца

Плодове, зеленчуци, ядки, мюсли, сушени плодове, зехтин, витамини, зелени салати, спанак, лапад, смутита с целина, ябълка, краставица, включете всичко това в дневното си хранене, всеки ден 1 час Спорт докато започнете да се потите и дишате учестено и няма да имате хемороиди. Вече секса отзад е по желание, няма никаква връзка с хемороидите.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Пиене на много вода, редовен спорт (тичане), много зеленчуци салата смесена с варива съдържащи фибри като булгур или кус кус, кисело мляко; от плодовете - редовно круши, портокали, банани, мандарини. Ядки - орехи, бадеми, фъстъци и подобни. От месото - натурално, а не преработено като наденици и разни саламища. Това като редовна диета ще намали до минимум хемороидите, които се появяват периодично и са генетично. ПП Не съм специалист и не мога да дам мнение за *** секс.

6

Рецепта

преди 2 месеца

Витамини А и Витамин Е. 18 години ме мъчиха, за един месец ме оправиха!!! Вече няколко години съм ОК. Витамин Е 400 единици (***) по 1 таблет6ки дневно заедно с Витамин А 10,000 единици (***) по 2 таблетки в продължение на един месец. След време може да повторите курса. Без алкохол и лютиво по време на лечението! Това е!

5

Фелдшер

преди 2 месеца

При мен са идвали доста хора, страдащи от това състояние, което за жалост е хронично и почти няма лечение. Дори и да се оперират, пак след време се появяват. Хемороидите се възпаляват най-често при заседнал начин на живот, безразборно хранене и особено - практикуване на *** секс. Като попитам повечето жени, дали практикуват редовно *** секс, 50% казват - ДА. Аналният секс ускоряват процесът по възпаление на хемородите.

4

Анонимен

преди 2 месеца

И аз имам хемороиди и е ужасна болката, която причиняват, на никого не го пожелавам

3

Анонимен

преди 2 месеца

Моят баща е на 86 години и цял живот страда от хемороиди. Вика още като младеж ги получих и до ден днешен не ги е оперирал и няма намерение да ги оперира. Вика, моето отиде вече, на оня свят ще ги оперирам. Понякога му създават дискомфорт, ама ползва крем и така.

2

Иван

преди 2 месеца

Програмист съм на 23 години и имам хемороиди. Ей така от нищото ми се получиха. Благодаря за полезната статия.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Михаела няма да изневери на любимата си тема. И статията и снимката са топ!