70

Анонимен

преди 1 месец

След два месеца.диктатора престъпник се пазари за своя живот. В така нареченото игрище ще се строят нови домове.

69

Българин

преди 4 месеца

Палестинците ядат заслужен бой, откакто осуетиха мира Израел-Саудитска Арабия, с най-зверската атака над цивилни - над 1200 заклаха, над 250 отвлякоха, над 130 държат под земята вече 4 месеца. Не чувам палестински призиви за освобождението им. Хак да им е до последния терорист!

68

Българин

преди 4 месеца

Палестински лъжи, циврене и сополи. Ядат заслужен бой, откакто осуетиха мира Израел-Саудитска Арабия, с най-зверската атака над цивилни - над 1200 заклаха, над 250 отвлякоха, над 130 държат под земята вече 4 месеца. Не чувам палестински призиви за освобождението им. Хак да им е до последния терорист!

67

евреите

преди 4 месеца

май станаха нацисти а после ще реват че отношението към тях било такова!

66

Това е друго!

преди 4 месеца

Демократиния геноцид не е пресъпление! :)

65

Анонимен

преди 4 месеца

Е няма да ги чакат да пораснат я. Бой по кратуните.

64

Аноним

преди 4 месеца

Защо не казват кой стреля по израелските войници влезли в Газа кой Хамас терористите какви деца какви приказки

63

българин

преди 4 месеца

Едно въпросче към арабофилите:Защо мюсюлманите,независимо от броя си,живеят пре-спокойно в християнсия свят,и няма никаква опасност за мюсюлманите?И защо малцинството в ислямския святу се тероризира от мнозинството мюсюлмани?И защо никаква друга религиозна общност няма условия за нормален живот в ислямския свят?Само не ми пишете,че въпросите ми са налудни.Това за съжаление,е горчивата истина за ислямския свят.

62

Джо

преди 4 месеца

Само че данните идват от Хамас, които за деца пишат 17 и 18 годишни индоктринирани и зомбирани радикали, не че може да им се вярва особено за цифрите. Целта е ясна - симпатии на медиите. Ако знаете колко клипове съм гледал как тези "деца" напдата войници или полицаи по улиците или ги пращат направо с гранатите. Но медиите представят нещата все едно всички тези деца са малки, беззащитни малчугани. Всички в тоя конфликт имат вина, но докато има Хамас, там мир няма как да има.

61

Христо Христов

преди 4 месеца

За три седмици Израел е убил повече деца отколкото ВСИЧКИ въоръжени конфликти по света (около и над 40) за 18 месеца. Данни на Спасете децата.

60

Деца!?

преди 4 месеца

Деца с пушки, стрелящи без да се замислят! Това са повечето палестински младежи, за съжаление! Жалко и за малкото, които искат да живеят като нормални хора, а терористите от Хамас не им дават възможност!

59

Анонимен

преди 4 месеца

,палестинците' са арабски окупатори на християнските и еврейски земи, наречени палестина - географска територия, а не държава. Ако някой вярва на налудничави теории, че имат нещо общо с гърците филистимци от остров крит, значи цялата Газа и западния бряг трябва мигновено да станат отново християни и юдеи, както е било хиляди години преди нашествията на Мохамед. Само че всичките се дупят по килимчета, говорят арабски и живеят за джихад. Местни, ама друг път.

58

Анонимен

преди 4 месеца

За четиридесет години от 200.000, станаха 2.3 млн арабите в Газа .за сметка на това, християните там от 100.000, в момента са 800, останалите избягаха..в Израел. Бахтоя 'геноцид' значи, множат се като hlебарки и после плъзват в Европа да правят джихад. Не, мерси. И тия същите взривиха автобус в Бургас и убиха български баща, че дори и мюсюлманин. Без да сме им виновни с нищо.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Аз лично пропускам копи-пейст безмозъчни заглавия, преписвани от леви медии или спонсора на джихадизма ал-джазира. Няма никакво 'здравно министерство' в газа, има терористи Хамас. Същите, дето се снимат с 5г. деца с АК-47 и носят униформи за парад, но всъщност нарочно са в цивилни дрехи и бомбят наред. Да могат после да изкарат убитите си терористи 'цивилни'. Ние в Европа сме за смях, израелците обаче знаят арабските номера и пердашат здраво.

56

Pen

преди 4 месеца

Тове е демократичен геноцид , така че "Цивилизованият обединен ,развит, мега гига тера запад" няма какво да каже !

55

15-16

преди 4 месеца

годишни бойци от Хамас с автомати в ръка ги изкарват "деца"?

54

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Защо нетънаху не е обявен за военопрестъпник? А , да - евреин е

53

Анонимен

преди 4 месеца

А международна заповед за арест на Нетаняху?

52

Анонимен

преди 4 месеца

По скоро са 12 деца. Пак са много, но не са 12000.

51

Домби

преди 4 месеца

Браво, ако се плодяха още по бързо, децата можеше да са и повече.