110

SSS

преди 1 месец

Не, не е най-големият проблем в обществото,дъщеря Ви, но е един б****, който няма място в обществото. Следващия път, когато убие някой невинен какво ще кажете тогава? Как ще я защитите? Защото засъжаление тези *** не умират на пътя, а само убиват.Трябваше да я възпитате да бъде стойностен човек, а не това което е в момента - едно голямо нищо.Празно, бездуно същество, което причинява проблеми в и на обществото ни.

109

Анонимен

преди 2 месеца

КОЯ Е ПА ТАЯ ДИОНА, ЧЕ ДА И ГО ПОДАМ ДА ГО СМУКНЕ??!...

108

Анонимен

преди 2 месеца

А на тая хрумва ли и, че утре скъпоценното и детенце ще се надруса ще се качи в колата и ще убие някой? И дали тогава ще скача да се обяснява, че Диона не е най-големия проблем на държавата?

107

Аз

преди 2 месеца

Да, тя е един от най-големите проблеми, госпожо! Тя, Семерджиев, онази мис силикон, за която се говори сега. Такива като невъзпитаната Ви дъщеря убиват невинни. Да си взима хероина и да си диша лепило вкъщи, в катуна, а не да излиза сред хора и да кара кола! Никой не го интересува дали е наркоманка или не, интересува ни като се надруса да стои далече от хора!

106

vvv

преди 2 месеца

само яко къртене на такива парцалюги

105

Радката

преди 2 месеца

Не, не е, но тя е поредната тухла в стената на деградиращата нация. За съжаление днешните идеали са в идеалните форми ( било то и изкуствено създадени ) и в полираните мозъци. Но и тая майка си я бива. Каква щерка е възпитала. Ама крушата не пада далеч от дървото, а търсенето на дървото, отвежда тия красавици в блатото на бързото незадоволително удоволствие. Епикуреизмът е въздигнат на пиедестал.

104

Тъй тъй

преди 2 месеца

Всички които престъпят закона казват така: аз ли съм най -големия престъпник . Ами престъпник си ! А дали си най-големия , решава правосъдието . Всякакви обяснения от този вид са нелепи . Какво , трябва да чакаме ли докато бъде убит човек за да спрем ?

103

Драма

преди 2 месеца

Да проблем е!!!! Проблем е, че такива като нея демонстрират нагло че може да им се размине и дават лош пример на десетки подрастващи. За мен още по- голям проблем е че десетките като нея потопиха държавата в чалгарщината и на практика съсипаха обществото и младото поколение. Доста хора не го осъзнават, но чалгата съсипа държавата ни - с обещания за тарикатлъци, лесни пари, скъпи коли с крадени пари, силикон и алкохол. Това мечтае българина днес и чалгата му е опорна точка в мечтите. Драма.

102

Ето го

преди 2 месеца

Отговора на проблема :всичко е по вина на родителите, тази дори не осъзнава ни най малко за какво става въпрос, вместо да се скрие и никога да не се показва, а тя даже влиза в обяснения!!! Брутален родител отгледал брутално същество

101

Въй нагло бабе

преди 2 месеца

Ми айде като не е проблем, да мине през нея един наркoман като щерка и и да я питаме пак има ли некви проблеми. Или всичко е точно.

100

отрепки

преди 2 месеца

"Нима тя е най-големият проблем в това общество?!" - много ясно, че ДА. Това е най-големия проблем. Не може всеки да си прави каквото иска, това не ви е селото Чепеларци, poмската махала, от където произлизате.

99

Ромски неволи

преди 2 месеца

Майкaта сигурно е същата наркоманка като нея.

98

Войко

преди 2 месеца

Абе това Деона не е ли онова цuraнe което участва във "Вип Брадър" и го играеше рапърка ?! Ако е същото как така от рапърка. е станало чалгарка ?

97

Анонимен

преди 2 месеца

Това горе мъж или жена е ?

96

Рв

преди 2 месеца

Да лелче, доста голям проблем е. Това че доста от децата ще и подражават и си мечтаят да станат извйестни като нея и да изглеждат и да се държат нагло като нея е доста голям проблем за бъдещето на страната ни. Но като гледам проблема почва от теб. Не очаквам да разбереш.

95

Ами

преди 2 месеца

тя си е потенциална убийца! Трябва ли да утрепе някой, за да бъде наказана?! Точно такива са проблем за обществото!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Нахалница, "възпитала" си ***. Би трябвало да лежиш заедно с нея. Точно такива са най-големият проблем дъгосрочно и трябва да носят отговорност, защото децата им подражават. Искам да и се вземе книжката до живот, да лежи ефективно и да плати глоба пропорционална на доходите и.

93

Йосарян

преди 2 месеца

"Не сте светци" - не съм светец! Но никога не съм ползвал наркотици! Никога не съм карал автомобил след като съм пил! Толкова е лесно да си нормален, дори да не си светец!!!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Да, тя е качествена извадка за проблемите на това общество!!!

91

отвратен

преди 2 месеца

До абе - Каквато майката такава и дъщерята ,малко кафява и с много фотошоп .Пази боже слепо да прогледне .Майката да каже какво училище е завършила щерка и .