168

Анонимен

преди 4 месеца

А има ли не радикален ислям? Те всички са с промити мозъци.Неслучайно в Китай се счита за психично заболяване исляма.

167

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Реалист 160: Бае не бае, ама истината се вижда. русия е в разпад.

166

Анонимен

преди 4 месеца

Че се сетите вие, ама късно. Черните са вече у вас и няма връщане. Генофонда потъмнява прогресивно.

165

Коцето

преди 4 месеца

Не е лесно да си ***.Да изчакат още 20 години тогава какъв мармалад ще е ,идея си нямат.

164

мдамм

преди 4 месеца

с европейската зелена и емигрантска политика до никъде няма да се стигне. Електрички и араби е бъдещето на ойропата, така го направиха големите ЕС страни с техните колонии от роби, които сега не искат да работят.

163

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/148 "Работят като волове,за да хрантутят довтасалите и чаветата им,докато те не хващат работа и цоцат социалните системи!!!," - напълно заслужено за европейските про'с'таци!

162

До 163

преди 4 месеца

НАТО няма нищо общо с Йемен и Судан. Там арабите са само съсипаха. И по принцип много обичат да го правят, ако няма външен враг, винаги се колят помежду си.

161

аьььааьаь

преди 4 месеца

В Германия вече трудно се намира бяла сметана, има само тъмен шоколад.

160

НАТО са невинни,

преди 4 месеца

въпреки, че съсипаха, Либия, Сирия, Ирак, Йемен, Нигер, Судан, Афганистан и т.н.

159

Анонимен

преди 4 месеца

Меродавно е това в Германия, че заплахата от Русия е посочена на 7 но място. Отива на 4то средно за всички изследвани само защото са включили окраина неизвестно защо ?!?

158

Тихомир

преди 4 месеца

Ами не са улави хората.

157

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Всички амуджи - в русия (барабар с меркел, която им отвори вратите и ги покани, поради което те й викаха "Ангела, ти си нашият ангел!")

156

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 157: Нищо не знаеш. 1. русия не е в Европа. русия е в Азия. 2. русия няма икономика (ако не се брои военната, а и тя е съсредоточена в правенето на супер-хипер-трипер безаналогови кюнци). 3. русия е в разпад.

155

Анонимен

преди 4 месеца

Доколкото занам, за 2023 додина Русия е първата икономика на Европа. Германия утече в канала като първенец. Сега се опитват да правят мили очи на Китай след като загубиха руския пазар, обаче Китай им унищожават автомобилната индустрия. Скоро и всички останали индустрии... Германия скоро няма да се съвземе. Ако изобщо се съвземе. Скъпа неедрия, скъпи суровини, загубени пазари от САЩ и Китай, имигранти от всекъде... Няма да и е лесно. Толерастия.

154

Der Schwaba

преди 4 месеца

Ей, унуфреци, манете ги швабите! Няма какво да ги мислите. Мислете за вас, за вашите семейства и близки, за вашите съседи. Нито една шваба не ви мисли. Нито едно франсе. Иде време разделно. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Тези, които вярват на елитите, ще бъдат най-неприятно изненаданите. Елитите на ЕС, както и родните, НЕ мислят за нас. Единственото, което искат, е да ни манипулират и контролират.

153

До един от предните

преди 4 месеца

Не е нужно да имаш ядрено оръжие, за да завладееш една страна. Тук след 80-тина години, две-три поколения, като станем 50 на 50 с "ромите", мислиш ли, че това ще е нашата държава и държавата на внуците ни?

152

Анонимен

преди 4 месеца

Е хайде някой най- накрая да напише каква заплаха представлява Русия за Германия? Все това чета, ама никъде не пише с какво я заплашва. Ще пресекат пак Полша и ще ги завладеят ли? Или само ще бомбандират? А може би ще ги обстрелват с ракети?

151

Анонимен

преди 4 месеца

Бееега бе, не може да бъде. Русия е виновна и за това, нема кой да е

150

Либерастаката

преди 4 месеца

Политика и есгейски ценности го направиха така!РАЗПАДНЕТЕ ГО ТОЗИ ЕС!!! ГРАНИЦА СЕ ПАЗИ С ОРЪЖИЯ!

149

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Германците знаят как да се оправят, имат опит по темата.