19

Анонимен

преди 4 месеца

Да видим "Списъкът на Атанасов". От Омертата на магистратската мафия нищо няма да научим.

18

Изчезни гл.....ак

преди 4 месеца

Ако Гешев беше окошарил само Асфалт паша, дори никой друг, вместо да му се хили и намига като *** и да прикрива безчинствата и золумите му, все още щеше да е Главен прокурор,а народа щеше да го носи на ръце и нямаше да позволи и косъм да падне от каскета му , но Пашата го изпревари и натисна "Ентър-а".

17

Сата НАТО

преди 4 месеца

Гешев беше първият, който предложи в НС "мерки" от сорта на пълно затваряне на страната, блокиране на градовете и да минем на самоизхранване като севернокорейците. Малко му е да го одерат жив за това.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Славов дали има и 45 г.но говори смело ,вероятно е юрист ,но не и прокурор или съдия

15

Анонимен

преди 4 месеца

Хаотично въртящ се електрон, ти не ставаш за високи позиции, нито за лидер!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ти нямаш качества, не си и особено умен, най-малко пък си "патриот" за какъвто се беше самообявил. Един патриот, не преследва бедни, беззащитни, самотни майки заради облаги и за да облагодетелства мафията. И когато се появи по медиите уж да правиш партия, тезите ти се въртяха единствено около собственото ти аз и собственото ти лично оцеляване, празен си откъм идеи, съдържание и обществени цели, празен..., мазниш се на силните на деня, поради собствен егоизъм, не с цел!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Гешев нарече публично Борисов - неговия началник. който го назначи за главен прокурор чрез негодниците наречени ВСС и иначе големият бабаит Бописов, за когото е много нажно да го уважават и си подаваше ръката като Кръстника да му я целуват (щото толкова им е акъла на мутрите) не го съди!Борисов публично обвини Доган, ме е поръчал уцийството му и пак нищо!!!Сарафов обвини публично Гешев, че ще го убие (поръчка) и явно това се прие за сериозна заплаха след като веднага му назначиха охрана

12

Анонимен

преди 4 месеца

Брей, ко му нето от Вакарелско, споменава пак и генерал Патън? Със сигурност не знае кой е.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Прислужника на Тиквата и Пра сето отново се напъва да влезе в светлините на прожекторите.

10

истина е

преди 4 месеца

Каскета заедно с боко трябва да прекарат остатъка от живота си в една килия !!!Всичко друго ще им е награда !!

9

Анонимен

преди 4 месеца

И твоята невменяемост-също.

8

Анонимен

преди 4 месеца

За прасетата не знам,но слугите винаги си остават слуги.А ти беше слуга на двама господари-Борисов и Пеевски,затова сега е най-добре да замълчиш.Когато потулваше далаверите им и делата срещу тях,те бяха добри,а сега били прасета(само за това е прав)въргалящи се в калта.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Абе,Гешев,защо не ги изхвърли докато цялата власт беше в теб,а сега се перчиш,когато си господин никой?Аааа,ама тогава викаше шефе на тоя,който сега наричаш б...к!

6

ПЕЕВСКИ КРАДЕЦА

преди 4 месеца

Тия *** Сарафов, Гешев и целия измамен спец съд са работили с Мартин Божанов и Петьо Еврото.Всичко е под диктата на Пеевски и Борисов.

5

позор!

преди 4 месеца

Позор за лакея на Пеевски, на сараите и на СИК - Банкя! Позор за Каскетлията с бръснатата кратуна - нагъл, безскрупулен и отвратителен с лъжите си, както винаги впрочем! Ти ще отидеш в затвора, мерзавецо! Ти!

4

анонимен

преди 4 месеца

Присъщо на измамник,нагъл,безкруполен,нахален и счита,че със махленски,селски приказки ще успее да заблуди обществото

3

КАСКЕТ ИЛИ УШАНКА.??

преди 4 месеца

ЗАЕДНО С РАДЕВ, ЕДНОВРЕМЕННО ПЛЮЯТ И АТАКУВАТ ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ.. ИСКАТ ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА, БЕЗ ПАРТИИ ПО ОБРАЗЕЦА НА ПУТИН...... ПЪЗЕЛА СЕ ПОДРЕЖДА...... ЯВНО ПРЕЗ 2020 ВЛИЗАНЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е БИЛО АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЕ, С КОЕТО ИЗКАРАХ РАДЕВ НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТИТЕ ,ПОДГОТВЯЙКИ СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ/СДС ОТ ВЛАСТ..... И ТОГАВА ПУТИН ДА НАПАДНЕ ЕВРОПА....

2

Анонимен

преди 4 месеца

Гешев, ти си престъпник, който дълги години обслужваше Тиквата и Мафията. Мястото ти е в затвора.

1

Малеййй

преди 4 месеца

Каскетът очевидно е много добре запознат с привичките на прасетата и е заключил , че всеки който се бори с него ще се окаля!