45

Мда

преди 6 месеца

Всяка шизофрения, вече е аутизъм..защото преди многооо години трудно беше да имаш дете ако в рода имаше луди, но това е в миналото и резултатите не закъсняха в "модерните" времена на фейсбук и инстаграм

44

Българин

преди 6 месеца

То тук ,про.с.так до про.с.така.Ясно е описано в кой период се случва заболяването,но тук има по учени двойкаджии .

43

Анонимен

преди 6 месеца

Предполага се, че е генетично заболяване. По-скоро го казват, за да отклонят вниманието от ваксините.

42

Ами

преди 6 месеца

Които са спали по биология, са проспали, че аутизмът е генетично заболяване и НЕ се причинява от ваксини. Ако същите искат да продължат да спят, може да се върнат в каменната ера и готово. Там няма училище и пропуските им няма да личат.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Освен прекаления имуизационен календар, майките не спазват никаква хигиена преди и по време на бремеността. Кучетата са им по-важни от бъдещите деца.

40

Анонимен

преди 6 месеца

От аутист до аутист има разлика. Илон Мъск, Антъни Хопкинс, *** Бъртън, Лео Меси имат синдром на Аспергер, лека форма на аутизъм, но все пак аутизъм.

39

Факт

преди 6 месеца

Нямам спомени въобще да е имало деца с каквито и да е отклонения в моето детство. Не казвам че не е имало просто аз нямам такива спомени за децата от квартала. Една братовчедка като бебе имаше проблеми с млечна непоносимост , но после и мина. Сега ...няма вид алергия която да не е ударила всеки втори , а в западните страни -ЮК, Щатитие особено е като епидемия/ ; навъдиха се толкова много психични заболявания/ фармацевтиката и новоизлюпените психиатри помагат много за това/ че всеки има диагноз

38

Анонимен

преди 6 месеца

Каква специалистка е тая шарлатанка

37

Олигарх

преди 6 месеца

На тези, които са писали, че не вярват, че има деца аутисти, от все сърце им желая да им се родят такива деца и внуци!!! Дано ви се върне тъпкано за невежите изказвания!!! Пожелавам ви още веднъж да стигнете до ТЕЛК и да почнете да взимате по "2 бона"!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Колко от вас са виждали дете аутист в тежка или по-лека форма? Аз съм виждал три. Това в тежката форма на 20 години вече можеше да казва дай вода и до тук. Другите две бяха в лека форма, много време не проговориха, но после успяха да ходят и на училище, въпреки че си останаха странни деца.

35

Анонимен

преди 6 месеца

За пръв път срещам твърдението, че всяко второ дете го определяли като аутист. Тук има две неща. Първото е, че преди години аутистите масово са ги диагностицирали, че са с шизофрения, но с напредъка на медицината започнаха да слагат правилната диагноза. Второто е, че има много бързо увеличаване на процента на децата с аутизъм и нищо чудно съвсем скоро наистина всяко втори дете да е с аутизъм. Почти всички майки на такива деца казват, че след ваксинация е настъпила рязка промяна в детето.

34

веднага ви отговарям

преди 6 месеца

пишат го за ПАРИ,ЗА МНОООГО ПАРИ,дават се толкова привилегии и какви ли не придобивки а всяка болест,за това толкова народ се пише болен от рак,от диабет и от какво ли още не,а всъщност реално няма и един разболял се наистина,същото е и с аутизма,на българина му дай келепир и аванта

33

Анонимен

преди 6 месеца

Очевидно българските държавни психолози и психиатри още учат по наложените в бг медицината руски педагогики, които се считат за вся и всьо в науката. Те виждат проблем във всяка нормална човешка реакция и правят заключения за диагнози, с които съсипват съдбите на нормални хора. А и явно доста им плащат за това.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам защо, но в моето детство не знаех, че има и такива деца. Установих го доста по-късно, когато моите деца вече бяха поизрастнали. Чудех се не бъркат ли нещо, та толкова често се чува, че това или онова дете е аутист.

31

До 29 Анонимен

преди 6 месеца

Така, така, ами ще си ги дундуркаме до 14 години вкъщи, вместо да ги учим за опасностите на улицата. А и специалистите , вместо да чешат езици с родители и деца, да организират събития навън.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Защото децата не отговарят на амбициозните учебни проекти на бенефициентите на фондове!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Скачането за банани води до масов аутизъм.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Защото им плащат по 2 бона.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Да, да. Аха ше се забавляват навън но някой друг път - или няма къде или много коли и е опасно или някой ще вземе да им направи нещо лошо. То не е като едно време - от сутрин до здрач липсваме от къщи и никой да не се тревожи.

26

Врачката

преди 6 месеца

Скоро всяко първо