230

.....

преди 3 месеца

Тая ,,***'' е рожба на днешната демокрация,РЕКЛАМИРАЩА разкош,скъпи коли,дрога,фучаща с 260км/ч. не зачитаща законите и порядките на държавата.Подигравка на гърба на отрудените и ограбени българи!

229

Нормален

преди 3 месеца

Поне разбрахме, че мозъка и е слязъл в ***. Сигурно горе и е доста ветровито.Ако я накарат да си напише името в районното най-вероятно ще напише мис силикон или мис кокаин. Лошото е за родителите и който най-вероятно ги е срам от нея и се крият.

228

Анонимен

преди 3 месеца

Понеже не е карал пил или с 260 км по магистралата, не е застрелял двама човека, не е член на Хизбула и не се обявява против конституционните промени НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ за Дамян Накев, който спечели ЗЛАТЕН МЕДАЛ на най-престижния финал на Световната Математическа Олимпиада в Куала Лумпур, под носа на всички азиатчета и целия свят. Българче, от Варна, I МГ Варна!

227

Анонимен

преди 3 месеца

Тая трябва да ми плати 2000 лв. , за да легна с нея. Какви ли нещастници и плащат на нея не знам ...

226

Анонимен

преди 3 месеца

Завършен гнусен КОДУП...!

225

Уха....

преди 3 месеца

Да дойде тази м....а да шофира с 250 км по магистралите на Испания. Спипат ли я дупе да и е на помощ.Влиза за няколко месеца в затвор, а там......

224

с.т.

преди 3 месеца

Егати миската. Нито е красива, нито е умна, както се оказа. Просто една лигла.

223

Анна Роса

преди 3 месеца

Като си сложат тия джуки и стават точно като надуваеми кукли.

222

Мис Бикини

преди 3 месеца

Мис Силикон стана вече Мис Кокаин. O'karam Mashala.

221

Глобена?

преди 3 месеца

Та тя има право и пропуск за Народното събрание!;

220

Лили Вилков

преди 3 месеца

Ами така е ! Машината за отклоняване на внимание т.е. за полиране на мозъци работи с пълна сила ! А в туй време ,ценички растат ,партийци крадат , а вий се кефЕте на поредната npocmomuя на поредната принцеса-джукеса ...

219

Митю Пищова

преди 3 месеца

Днес сабахлем, към 8:30, една джука, подобна на тази, но 20 годин по-дърта, и на която ще прилича тази, младата джука, най-нагло направи забранен ляв завой от Лайош Кошут по Скобелев в посока Руски Паметник. Караше съвсем новичък Хюндай Санта Фе или Тусон, не можах добре да го видя. За секунда се бях разсеял, седейки в колоната, и успя да мине. Цял ден не мога да си простя, че не можах да я секна. Баси гнусните мастюги. Какъв *** трябва да си да го вдигнеш на такъв *** грозобойник....

218

Ефрейтор

преди 3 месеца

Ами така е, те ги арестуват тази мис силикон и Бойка Борисов. Полицаите ге арестуват, а после прокурорите ги пускат. На всимката отгоро, 10 дена след като убиха Нотариуса им, все за него говорят. Като си се знаят какви *** са, да си ги кажат, а не да изнувта хората за пари. Те иш затова го убиха съдружника на мутрата огт Бабинци. За това сега и този го убиха. Като им дават оръжия, ако те не знаят за какво се използват, може да питат министъра на отбраната.

217

Инженер - химик

преди 3 месеца

Тази нали я бяха арестували ? Как така ще фучи. Сигурно е от партията му на Борисов. Нали и него го арестуваха, а после го пуснаха. Така е с политиците, които получават заплатите си от бюджета, както и полицаите. Аз няма нищо общо нито с бюджетите им, нито пък с политичедсите им лидери. Но пък, силиконите ги разбирам дори и повече от професорите и академика им Сапунджиев. Да ме прощава Господ, но съм просто доста по-добър като химик и физикохимик от него. Причината е повече от ясна.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Тая става за депутат, но не знам на коя партия да я сложат начело, за да спечелят изборите?

215

Чичо Вичо

преди 3 месеца

Стига писахте за ,,неизвестни" спонсори на делфинката.Напишете кои са майка и и баща и,и от къде са.

214

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен - Kви целувки бе, ти луууууддд ли сииии? Хляб слагаш в устата си! Имай малко разум!

213

Учен

преди 3 месеца

Тая вероятно върви по 1500-2000 лв на вечер, а сега с тази реклама ша иска поне 3к. Обаче, чичко паричковци има доста, и те ще и снеса за клатенето. За това не и дреме, дори и колата да и вземат

212

Анонимен

преди 3 месеца

Тая със тия силиконови устни в момента я целуват всички писали тук! Аз съм номер 215.. Ако всички и заплатим за силиконова целувка по 100 лева тя ще получи 21500 лева. Има ли начин как пишещите тук да и заплатим? Може би е добре тя да отиде в центъра на София да застане със силиконовите си устни в положение целувка и да се наредим един след друг на опашака да я целуваме и да и плащаме!

211

1

преди 3 месеца

Нея не я мислете!