24

Анонимен

преди 2 месеца

изхода от ситуацияте е северния път

23

Анонимен

преди 2 месеца

Портрет на Вова, въобще не е така. Евреите и 10 портрета на Путин да инсталират, няма как да минат край хусите. Хусите са грамотни и стрелят много точно.

22

Анонимен

преди 2 месеца

"заплатата на един европеец е 5000 евро, а на един азиатец е 300" - преди дни разговарям с китайки студент и той ми се хвали, че годишната такса за неговото обучение в КНР е "само" $1 000. Питам го: наистина ли е евтино. Отговаря ми съвсем сериозно, че таксата е повече от поносима за китайците. И още. Младите хора в КНР учат езици, учат какво ли не. Учат, учат учат.

21

Портрет на Вова

преди 2 месеца

Ако на кораба се сложи портрет на Путин, не те нападат.

20

До 1

преди 2 месеца

Как и ккво точно ще произвежда Европа? На Европееца не му се работи. За него работа е да седи да си пие кафето на топъл стол пред монитора и да побутне екселска таблица 2 пъти на ден. Това е. С това икономика не се гради. Западна Европа е колонизирала и крал ресурси от цял свят. Та чак до ден днешен извиват ръце тук там и крадат ресурси. Така са я карали и искат така да продължават. Ама се свъеши вече.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Скокът е резултат от усилията на хусите за затваренето на Червено море и Суецкия канал. Еврейските кораби обикалят Африка и разпределят своята загуба на гърба на еесовските потребители.

18

До 17

преди 2 месеца

Точно така е! Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! И навсякъде по медиите се говори за голяма заплаха. Това ли е заплахата? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили, космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Това ли е заплахата? Едни други пишман демократи само бомбят насам натам, ама те не са заплаха нали?

17

До 14

преди 2 месеца

Първото което е разликата в заплатите съвсем не е толкова голяма. Средната заплата в Германия е 3000 евро докато средната заплата в големите градове в Китай надвишава 1000 евро. Второто, и по-важното е, ме стандартът на живот(цените) са с пъти пъти по-ниски за същото ниво услуги или дори по-добри услуги. Например в Китай има влак стрела и за 300км пробег плащаш 15 евро. В Германия тия пари ги плащаш да се татрузиш по някоя железница с 80км в час до съседния град.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Единственото евтино нещо което Комунистически Китай изнася е евтината работна ръка, до скоро там е нямало пенсионна система, първи получаващи пенсия са комунистическите деятели а после селскостопанските работници- по 3/8 дл. Грижа за работниците, нали?!

15

Аланкоу

преди 2 месеца

айдя уруш на парцалята :()

14

Христо Христов

преди 2 месеца

До пияница мистик ".. само че заплатата на един европеец е 5000 евро, а на един азиатец е 300." - мухахаха, така е, ама само в черепа на неграмотния местен про'с'так.

13

Христо Христов

преди 2 месеца

До Олимпий Панов "Заради упавите Урсули,Борели и още много европейски сандали!" - дали заради тях или заради неграмотните и некадърни про'с'таци, гласували на 2 Април за ЕС?

12

Христо Христов

преди 2 месеца

Напълно очаквано. ЕС са некви неграмотни про'с'таци дет нищо освен гей ценности не могат да направят, с ниска покупателна способност и изостанали от развиващия се свят. Пазар който е скъп поради разходите, които големите фирми трябва да направят, за да оперират на него. Факт. ПП. Даже туризмът вече се измести към Азия.

11

Аз

преди 2 месеца

Отдавна не бях чел за скок на цените на нещо..... има-няма два дни. На фона на цялата тая инфлация защо България продължава да се бута към евро-зоната?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Добра новина за българските шивашки цехове. За целия район всъщонст. Турция, Босна Северна Македония - има кой да ушие дрехи.

9

БАНко

преди 2 месеца

СКАПАНАТА ЕВРОПА ГО ЗАКЪСА !!!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Обявявам не купуванка !

7

Хе Хе

преди 2 месеца

И колко шъ поскъпнат ***. От 2 и 3 лева на 2.50 и 3.50 ли. Ми то втората употреба са 20 пъти по качествени.

6

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Скоро и *** няма да има!Заради упавите Урсули,Борели и още много европейски сандали!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Северен морски път. Русия има 7 ледоразбивача в Арктика. Една добра дума и проблемът е решен.