39

Киев

преди 2 месеца

Не са продадени а предоставени. Днес Руски утре Украински техниката на бойното поле често сменя притежателите но под наем само на приятелИ.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Американските олигарси са назначени също както руските. Зависими са от властта.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз па кво се обяснява като учченичка... това е бизнес - ще продава на който си иска!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Редица фалшиви укропски новини твърдят, че SpaceX продава терминали Starlink на Русия. Така е. Няма нефалшиви укропски новини.

35

Мачкай Вова

преди 2 месеца

Намачкай нацягите!! Мачкай и ти бат Илонка!! Мира не им давай!!

34

Костя

преди 2 месеца

Укропитеците се чудят вече как да мрънкат и натопят въображеми врагове

33

IQ 3.14

преди 2 месеца

До До Запознатне спори с радиоточка, тва е местния шизак дето за 20ка надник днеска взема отношение по въпроса. е, малко е с обща култура на шестокласник аутист, и се налага да му пращат реплики по скайпа, ама за тия пари, толко.

32

Вие пък

преди 2 месеца

Що си мислите,че Русия няма терминали в космоса бе шма... ткии.ЖАЛКИ СТЕ ВСИЧКИ ОТ ЗАПАДА,ЧЕ ПОДЦЕНИХТЕ РУСНАЦИТЕ,МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ СТАВА ТРЕТА СВЕТОВНА!!!

31

IQ 3.14

преди 2 месеца

До ЗАПОЗНАТне е чрез дебитната карта, шизоиден ***. картите на цифрови системи беха една друга работа. ама дядо ти като е бил активен борец за тебе е имало нет без пари и нема как да знаеш

30

Анонимен

преди 2 месеца

Запада не е ли разбрал , че политиката е подчинена на ИКОНОМИКАТА /БИЗНЕСА/ ?

29

Анонимен

преди 2 месеца

ПОЛИТИКАТА няма нищо общо с бизнеса .. , не случайно , на времето капиталистическа Германия със столица Бон , имаше бизнес със СССР .

28

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите са явно много малоуни, като отстъпват територии, отстъпват и терминалите, сега Мъск да ходи по *** им ли да ги изключва, полагат явно усилия да го вбесят

27

Анонимен

преди 2 месеца

Съвсем нормално е всички умни хора по света да застанат срещу укрофашизма на бандеровци,азовци и разна друга укро с*г*ан и да подкрепят Русия!!! Победа!!!

26

До Запознат

преди 2 месеца

Явно не си запознат изобщо. Тук не става въпрос някой обикновен руснак да си купи чинията и да я ползва, защото няма как да стане, по простата причина, че в Русия няма сигнал от Старлинк. Използват ги на фронта където сигнала е пуснат заради украинците, и дроновете им. А че руснаците го ползват се знае много добре. Взимат ги от емирствата с вече пуснати акаунти.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Страх и отричане. Ако се окаже, че наистина е продавал, край с него. Всички, които са имали досег до блатната империя се счиктат за прокaжени. Муахаххахаа

24

БАЙ 100ЯН

преди 2 месеца

Урките сложиха в списък за убиване Тъкър Карлсън който преди това заяви че иска да направи интервю и със Зеленски в отговор на интервюто с Путин.Разбирасе Украйна вече не е безопасно място за Тъкър и той няма да стъпи там. Сега нападат и Мъск. Печелят си за врагове хора които са им помагали или можеха да им помогнат. Щеше да се чуе гледната точка и на Зеленски НО това вече е изключено.Скоро ще му писне и на Мъск. Ще му писне на целия свят !!!

23

ЗАПОЗНАТ

преди 2 месеца

Аз не вярвам някой в Русия да се бръкне с 880 лв за антена и още поне 95 лв месечна такса за интернет от едно време когато като дете взимах дебитната карта на бащата и през домашния телефон си пусках нет чрез който свалях една MP3-ка от дата . бг за 30 мин. Че те ако на фронта ползват такъв нет, те едно видео немогат да качат в телеграм !

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ко? Нееее..

21

Пешо

преди 2 месеца

Успокоих се, защото Мъск никога не лъже и не е давал невярна информация

20

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 2 месеца

Тя пък щото Русие е умряла за неговия нет. В Русия нета е поне 5 пъти по добър от този в САЩ или западна Европа.Русия от 20 г си има сателитен интернет освен това все едно хората в Донбас нямат нет. Където по цял ден публикуват из телеграм каналите видеа и новини от фронта !