7

дедо Ташунко

преди 7 месеца

Карал е като бесен. На 24 г. човек често пъти е безрасъден. Бог да го прости и да почива в мир. Млади хора, бъдете разсъдливи по шосетата и мислете за безопасността си.

6

Колега

преди 7 месеца

Жалко. На 24 години...Малко е видял в живота...Съдба...

5

в кения са стиснати

преди 7 месеца

скръндзи . хеликоптер в болница не са видели , а месните милйардери спортисти сами карат небезопасни коли с 140 км . ако се беше фраснал с 50 щеше да е друго , но са бързали . тестостерона и допинга , плюс обезболяващи , лекарства за превъзбуда и редовните 20 години смазващи тренировки и състезания водят до адски катастрофи . в бг бедни и без медали .

4

Кривондел

преди 7 месеца

До 4Кипчоге слезе под 2 часа във Виена, но това не беше официално състезание, а рекламна проява, експеримент. Не само му задаваха темпото с лазер, а и още трима-четирима на смени му цепеха въздуха. Маратонките, които използваше, също бяха забранени впоследствие - пружинираха сериозно. Но истината е, че Кипчоге е велик - не само като постижения, но и като дух и манталитет. Уникален човек!!!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Много жалко. Моят човек в маратона е сънародникът му Кипчоге, който е единственият човек в света слизал под два часа в маратона.... 1:59:40 ч. във Виена 2019-та година, но не се прие за световен рекорд напълно нормално защото темпото му се определяше от лазер върху асфалта от кола отпред. Иначе във въпросния експеримент когато му оставаха към 500 метра такъв спринт направи, сякаш не е бягал 42 километра, а току що започва.

2

Асан

преди 7 месеца

Без книжка ли е карал братчеда :)))

1

Анонимен

преди 7 месеца

Като може да тича по 50км. за какво въобще кара кола.