352

Анонимен

преди 3 месеца

Укрокопейките реват,това са последните издихания на зелената мъгла .

351

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 363 - не?! иЗкаше ли?!

350

Анонимен

преди 3 месеца

До Хюго Бос - Хюго, Хюгооо.. добре, че ти си се лайкваш сам! Това правоверните Путинофили сте като Северокорейските последователи на Идеята Чуч'хe! Няма нищо по крайно от вас. А завъртете друга плоча де! Тая вече се изчерпа. А вие - що не отидете да браните Путин и Матушка в Украйна, вместо цяб ден да обикаляте кварталните магазини за "евтини прИмоции" и от време на време да постнете някое вяло въпросче като твоето? Знаеш приказката за Хърбела и Щърбела, нали?!

349

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименТИ СИ ГЛУ ПАК! ФРЕНСКИЯ ЛЕГИОН НЕ Е ЛИ СЪЩОТО?! ЧУЖДЕНЦИ, БИЕЩИ СЕ НА СТРАНАТА НА ФРАНЦИЯ?!

348

Хюго Бос

преди 3 месеца

Нашите върли русофоби, ППДБъри и техните фенове, кога ще заминават да бранят Украйна.

347

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 369 - а ты как угадал?! Непалците са много особена нация! Среден ръст - 164 см. Лесно е да ги подцениш, но.. ! Непалските гурки с техните кукри са най опасните войни на този свят. 2 хиляди от тях са наградени при Галиполи, десетки хиляди - през ВСВ. Служат с предимство н САС! За да стане "гурка" непалецът бяга 5 км. с 25 кг.кошница камъни!? Защо руснаците да не ги ползват? Индийците имат 16 батальна, британците - 4! Девиз: по добре да умреш, отколкото да живееш като страхливец! Та?

346

Анонимен

преди 3 месеца

Пълна лъжа е, че в руската армия се бият цели 15 хиляди непалци. Поредни феейкове за швейкове

345

пееп

преди 3 месеца

Що не им плащат с рубли?

344

Анонимен

преди 3 месеца

За момента основно се наторява руска земя и то с украинци.

343

Анонимен

преди 3 месеца

тая измислица са я пуснали евроатлантиците за да се изпразват евроблиза9ческите оннан8исти

342

Анонимен

преди 3 месеца

"Великата" империя на Путин се е докарала до наемници, тъй като затворниците вече намаляха. Време е за тотална мобилизация на крепостниците. Болно старче с болни амбиции.

341

Анонимен

преди 3 месеца

Нали помните, че Англия изпрти навремето срещу Генерал Вазов същите тези непалски гурки? Или сте си забравили собствената си история, недоучили джендърясали плиткоумци? Забравили сте, че англия изкаше да ви избият нейните гурки? Слагайте путурите и фресовете, евроатлантически недоразумения! Съсипахте България! Бетер башибозук сте!

340

Анонимен

преди 3 месеца

Непалците вече умират за Путину, а българските русофиляци висят по форумите и си пращат децата в лошия запад. Какво чакате, копейки? Купувайте билет София Истанбул Масква и на фронта!

339

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Непаааал нерушииимъй респууублик Хааа ха

338

То

преди 3 месеца

Руската болшевишка армия се състои от *** непалци и много със мозък на зомбирани руски маймуни. Браво, за най "силната" руска армия въоръжена със измислени оръжия.

337

Анонимен

преди 3 месеца

До Мислещ Русофилите в БГ вземат пример от русофобите: Пеевски, Боце, Академика и Киро се разфучаха, накараха Тодева и Тр.Трайков и на прозст човек малко акъл, та дори никакъв акъл не му трябва, за една седмица нарязаха ПСА. Дотук бяха с храбростта. Хелем сега, когато Тръмп каза какво ще последва като дойде на власт, де що има евроквачка и такава на НАТО, се разкряка. Вие, дето окрадохте БГ, защо не дадете някой и друг милион на САЩ, та да ви пази. Само стоите в сградата на БКП и се надвиквате.

336

Анонимен

преди 3 месеца

Доказателствата къде са? Или съчиненията са колкото да разтягат локуми?

335

Анонимен

преди 3 месеца

За да не избиват техните ,зарибили непалци ,тъй като няма да е трудно да изчезнат ,ако ги убият.А и заплащането е само примамка ,нема да им дадат толкова.А като се знае каква им е калпава подготовката ,много от тях ще съжаляват .Това не е цивилна работа ,а война.Колко дегестанци загинаха ,за нищо!

334

Анонимен

преди 3 месеца

Във интервюто на века не се спомена за башибозук от Непал изобщо.Изглежда това не влизало в преразказа по история на Русия.

333

Анонимен

преди 3 месеца

В Русшия свършиха яйцата, а сега джуджетатата решиха да спрат и вноса на банани. Риският крепостен селенин все повече заприличва на баща си от времето на СССР.