90

Доктор Хук

преди 7 месеца

До Евро и Лев. предполагам ,че не си излизал от ограниченият си хоризонт ,ако знаеш значенито на тази дума.Обиколил съм доста дестинацйи служебно и туристично,във всяко обменно бюро левът е мило видян и се обменя без ограничения. Левът ,като основа на държавноста за винаги.Златният български ЛЕВ преди ВСВ е бъл по силен от швайцарският франк

89

Я па ти..

преди 7 месеца

До Гошо 91 Ало аптекаря. Освем хапчетата можеш ли да коментираш нещо като нормален човек ? Я опитай да видим какво ще стане .

88

Гошо

преди 7 месеца

И тоя не си е пил хапчетата.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Не го слушайте този тотално изтрещелия на снимката. Дори само кафето да поскъпне не трябва да се въвежда еврото в България, но според мен всичко ще поскъпне. То сега цените в България надминаха западно-европейските.

86

gogo

преди 7 месеца

на кой се продаде и ти бе едноклетъчен ендивид?!най-ми е любимо е такива като тебе, които и 5ст не разбират от икономика да се изкажат колко са веуики :Д:Д слушайте/четете мнения и прознози на специалисти на платени пионки ;)

85

IQ 3.14

преди 7 месеца

кафето в задунайская е по скъпо от кафето в италия. тоя кога за последно е бил трезвен?

84

Анонимен

преди 7 месеца

Кажи ми, Пацо, от какъв зор ще заменяме лева с евро: навремето нашите деди цели 145 години са запазили българския лев, а сега Боце Б., Пеевски и тримата канадци искат да го сменим? Защо бе, ще цъфнем и ще вържем ли? Остави тримата от ПП и Габриел - те не са българи, а Мара си е сменила и фамилията, Боце драпа да не влезе в списъка Магнитски, а хиперактивният Пеевски - да излезе оттам. Ами ти за какъв чen се бориш?

83

Пламен Димитров

преди 7 месеца

Винаги съм бил на ясла и мотика през живота си, не съм пофатал. Ку бех пофатал мотика, дал щех ви говоря глупости? Абе, кво да ви каа, ний от КНСБ, ку стане тва с поскъпвнаето на кафето и водата, ще започнем да снабдяваме населението с безплатно висококачествено кафе и вода. Трябва да направим нещо с полза за хората в своето съществуване, стига сме лалажийствале с десетилетия;)))

82

И какво по-хубаво от

преди 7 месеца

това? Най-накрая *** като този ще започнат да работят тъй като няма да могат да си позволят да пият кафета по цял ден! Win-win е ситуацията!

81

Рамбо

преди 7 месеца

Ние определени към Русия, и ако приемаме валута на по-силна икономика, това може да е само рубла или валутата на БРИКС. А това с еврото е обикновен фашизъм!

80

Анонимен

преди 7 месеца

Ето още един предател, който десетилетия стриже народа и трябва да бъде обявен за враг на народа, с доживотна присъда в каторжна колония!

79

НА Мадуро Машините

преди 7 месеца

Всичко е точно ще има Сглобка ще има и лапачка и народа пак ще го мачкаме..

78

Евро и Лев..?

преди 7 месеца

Евро -с евро можеш да си купиш всичко, във всяка държава, ще ти обменят навсякъде по света........ Лев - навсякъде по света те гледат, като варварин и руска под. метка...

77

Ксюша

преди 7 месеца

А пък Русия е в рублазоната.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Защо давате примери с други нормални държави след като България не е нормална държава, с нормални хора, а само алчни некадърници останаха! Ще видите какво ще стане, всичко дето е в лв ще стане в евро! Двойно поскъпване на всички услуги ще има! Оттам и всичко друго ще се вдигне. В ЦЯЛ СВЯТ ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИ И ДЕПОЗИТИ СЕ ВДИГНАХА С ЦЕЛ ДА СЕ НАМАЛИ ИНФЛАЦИЯТА, САМО В БЪЛГАРИЯ БАНКОВАТА МАФИЯ НЕ И ПУКА ЗА ИНФЛАЦИЯТА, ВАЖНОТО Е ДА СИ ПРАВИ ПЕЧАЛБИТЕ!

75

Анонимен

преди 7 месеца

Вместо да давате бюджети за тийм билдинги и вечери ги дайте за тестове за наркотици и уволнете положителните както се прави в света?

74

Анонимен

преди 7 месеца

Ще пием по-малко, но по-хубаво!

73

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Малиии такива хора във власта.Лошото е че всички са такива!

72

Справедлив

преди 7 месеца

До ДИМИТРОВ - Защото те са бъдещето на България - бъдеща подкрепа на мафиото-олигарсите !

71

Справедлив

преди 7 месеца

Това е целта и възможностите на " демокрацията ", постоянно повишаване повече на цените и по-малко на доходите.Така се имитира икономическо развитие. Пълна заблуда за обществата