14

Тихомир

преди 3 месеца

Не тия земеделците (нищо против тях) пак ще им дадат малко трохички и всичко ще е шеесттттт. Нищо че не виждат голямата картинка, трохичките са важни. Всеки техен протест протича по един и същ начин, при ризличните правителства - хленчене - пари(трихички) - тишина.

13

Бай Дрън

преди 3 месеца

Това, напояването да стане национален приоритет най ми хареса, само че за да се изпълни, ще трябва да се разредят бразилците по земите ни.

12

Ба х ти

преди 3 месеца

Държавата бър дак.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Видиш ли евреин, право с мотиката по главата! Така ни поробиха, че турското робство вече ми се привижда като блажени дни. Рязанните ни облагаха с непосилни данъци десетак и джизия, приравнени към днешните стандарти е около 3%. Под еврейско робство данъците ми са почти 60%!!!!

10

Мама им

преди 3 месеца

Тия пак ще направят така олиото да стане 6 лв.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Дърт комунист Вътю Тандема салама - и пенция и заплата като министер влачи :)))

8

Анонимен

преди 3 месеца

Вътю дава аванта от бюджетя на кулаците - 10 000 дка х 20 лева = 200 000 лева за нов джип БМВ Х7 :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

Подкупиха ги за пореден път до другия протест.

6

Обективен

преди 3 месеца

Споразумял се е с приближените до властта псевдоземеделци. С обикновените, истински и честни земеделци няма как да се споразумее, защото е слуга на американското посолство, т. е. българофоб.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Бирд побликувал данни 0т 2008 до 2022 за 25 фамилий ограбили неправомерно Субсидий първата е получила 328457000 влагат ги във лукс автомобили иммобилни имоти и така нататък обикновеният малък фермер не получава нищо, а пак Готованковците Крадци Връзкарите.Затова браво на ЕС едно хубаво нещо да направят спрете изцяло субсидиите за Крадливият бивш Соц блок, и оставете субсидии само за Западноевропейския Фермер.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Споразумя се с майбасите. С обикновените земеделци нищо не се е споразумял.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха 5 лв на декар то по бай Тошово време 5 лв бяха пари ама сега са подигравка

2

Вътев се

преди 3 месеца

споразумя с "житниците" на Тиквата и Пеевски ! Нищо не става от тази овча кошара България, няма един свестен гласоподавател, всичко е от породите "ПРАЗНОГЛАВА българска овца" и "рядко българско малоуумно гговедо" ! Срам и позор, няма един свестен хомосапиенс !

1

Анонимен

преди 3 месеца

Вътев се е споразумял с олегарсите, не със селяяяните. Последните протестират и с право.