15

selanin

преди 3 месеца

organizatori na protesta sa tezi koito sa polucili desetki-stototsi miliona ot dirjavata po nay razlicni programi ........

14

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС отговаря за земеделците в България от доста години! Без тяхно разрешение и отчасти на ГЕРБ няма да видиш и лев по програми!

13

Е

преди 3 месеца

Като искат предвидимост, да им направят план за погасяване на помощите с лихви и срок. Един човек, ако вземе 100 лв кредит, за да плати сметките и за храна, на другия месец ще ги връща с лихви, такси и т.н. А земеделците правят протести за безвъзмездно получаване на пари от държавата, не се обръщат към банките и не търсят пазари за стоката си. В България вече няма пенсии, работят, докато са живи, а размера на пенсиите не отговаря на стандартите на живота.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя няма ли да си ходи в родината? Какво търси тук?

11

Новите трактори

преди 3 месеца

Искат тояга от Левски-център, крайно време е държавата да спре да помага на бизнес, който очевидно е не конкурентен на вноса?!

10

Стар Комаджия

преди 3 месеца

А гората не ще залесяване,гората иска брадва.както беше по времето на Симо Зара.Тогава ошешахте държавните стопанства и планински паркове до голо.Сега след толкова години,се надявате природата да е самозалесила това което изсякохте и изнесохте.Та отново да наточите веригите на бензинопилите.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Особено тоя с неговото вечно ,,,ха ха ха ха"!А бре,ти шашав ли си или ненормален,а?! Само простаците се държат така.Не си интересен.

8

Анонимен

преди 3 месеца

А бе, загубеняци,човека ясно и точно дава оценка и идеи за ситуацията,защото сте некомпетентни във всичко а вие веднага нападки на етническа основа! Най добре е човек да ви остави на мира та по добре да затънете в л....та си! Ама,че прости излезнахте!

7

Зърнарите са

преди 3 месеца

Кърлежи

6

Истината

преди 3 месеца

Заради този *** бе затрито тютюнопроизводството. Като министър на ДПС подписваше всичко което се искаше от Европа

5

Цветелин Кънчев БХК

преди 3 месеца

Този Дикме има същата етническо-малцинствена физиономия като другаря Тодор "Янко" Яшаров. Да не са братовчеди с Копейкин и Деян Николов?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Къде предвидимост бре? Хахах. Днеска Кирчо и Кокорчо им хрумва - нарушават закона. Утре промеянт закона, че да не ги съдят. Накрая след три дена впишат обратното в Конституцията. След две седмици поправят Конституцията на обратното становище, да не им противоречи със закона от началото... Предвидимост, вика. Бухахахаха.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделците искат да съществуват и в бъдеще, да работят и да хранят народа.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Хубава работа ама

1

Анонимен

преди 3 месеца

ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ НЕ ИСКАТ САМО ПАРИ НО И ТОЧНА ДАТА НА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПАРИТЕ.