24

Анонимен

преди 2 месеца

Ще обяснявате, че Милиционер Боко Борисов от Банкя ви предаде, по-точно - прОдаде. Съюзи се с Пеевски и каквото кажат от Козяк 16 - прави, банкянският му шоп! Имате 6% предимство пред канадците и Гнома и им целувате ***! Такова нещо не се е случвало!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Кокото тояги ударят на Митов, все ще са му малко.

22

SHEFA

преди 2 месеца

НАЙ ДОБРЕ Е ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ ДОМА- ТАКА И ТАКА САМО СИ СЕ ПОДХИЛКВАТЕ ТАМ- ДА ОСТАНАТ 20-30 ТАМ ОТ ВАС И ТОВА Е.- МНОГО РАЗХОДИ-А НА ЛИЦЕ САМО ЗАЕМИ ТРУПАТЕ ОТ ЕС И ОТ ДЕН НА ДЕН ЗАТЪВАМЕ

21

Идея

преди 2 месеца

Най-добре е Габриел да си остане външен министър и Денков да си остане премиер!

20

омазнен пудел

преди 2 месеца

мазна пица сънува

19

Анонимен

преди 2 месеца

Митов, ама ти утре ще си от ПП, защото досега беше от ДСБ, синята коалиция, България на гражданите и в момента Герб. Така че не се пени

18

Анонимен

преди 2 месеца

Пудела на Бойко щял да обяснява на кого бе ?Гербавите всички сте марионетки на сикаджията от Банкя, каквото ви каже това правите, ако реши да те о н о ди. ще крещиш от кеф. Къдравата Сю се продаде за 30 сребърника на Бокича сега щял да обяснява на кого бе? Не щас тник.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Пудела на Бойко щял да обяснява на кого бе ?Гербавите всички сте марионетки на сикаджията от Банкя, каквото ви каже това правите, ако реши фа те о н о ди ще крещиш от кеф. Къдравата Сю се продаде за 30 сребърника на Бокича сега щял да обяснява на кого бе? Не щас тник.

16

Реалист

преди 2 месеца

Денков може да е Министър по координация на европейските политики и институционалните въпроси и Вицепремиер!!! Стига сте спорили за глупости!

15

Мнение

преди 2 месеца

Денков трябва да е външен министър! Има качества - спокоен, интелигентен, дипломатичен, емоционално уравновесен, културен, с европейска външност - сини очи, светла кожа и коса. Всичко това прави добро впечатление и вдъхва уважение! Не като накои мургавелковци

14

Анонимен

преди 2 месеца

Къдравата Сю май се гласи за външен министър.Еййй,тия нямат равни по наглост.

13

Истината!!!

преди 2 месеца

ГЕРБ-ерите да преглътнат голямото си его и самомнение, да се смирят и да отстъпят Министерството на Външните работи на Продължаваме Промяната! ГЕРБ ги гледахме 12 години и нищо не постигнаха, само застой и хаос, нито в Шенген ни вкараха, нито в Еврозотата! Сега Денков за по-малко от година постигна това, което ГЕРБ за 12 години НЕ можаха! ГЕРБ искат да оберат лаврите от работата на Николай Денков!

12

Емигрант

преди 2 месеца

Ха ха ха радвам се за вас, че избирате винаги мизерията, тя е най-подходяща за празните ви глави ! Искайте си още Тиквата, той нищо друго не може да ви предложи освен скотски живот ! Кой каквото заслужава винаги си го получава в този живот !

11

Гневен

преди 2 месеца

Тези "меко казано", са за затвора. Надявам се, да не дойде някой луд, та може и физически да ги затрие

10

Анонимен

преди 2 месеца

Томислав Дончев го каза, вече сте глупаците на БГ.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Хаах, аматьорите от ПП,ДБ яхнаха ГЕРБ и решиха да си приписват заслугите им, с присъствието си на международни срещи. Харчейки грешни пари на българския данъкоплатец. Така рейтингът им само пада, вместо обратното.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Некадърниците от ПП,ДБ да спечелят на избори с убедително мнозинство, да съставят свое правителство и тогава да ползват "излаз", "канали", да "летят", към външния свят и да се рекламират, ползвайки държавата, което е неприемливо, впрочем.

7

Анонимен

преди 2 месеца

МИ ПИТАЙТЕ САРАФОВ, ТОЙ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВАТЕ.

6

хм

преди 2 месеца

е вече е ясно.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме бой в парламента, ще направите ли това шоу за простлюдието или не.... хахахахаха :)))