15

до 14

преди 3 месеца

Какъв Тайланд, какъв Китай те гони бе, мозък? Това е все едно да кажеш че има китайско или тайландско световно първенство по футбол. На колко ракия с... на трева ли си, на к'во си???? Лелелеле..

14

Друга федерация

преди 3 месеца

5-те световни титли са аериканските федерации по бокс. Те най-известните и престижни в западния свят, но има и други западни федерации. На изток в Тайланд Китай там си имат свои боксови федерации със шампиони които за тях са по-престижни. Няма да се изненадам ако има и някоя руска федерация със световен шампион. Реално боксовите федерации са си търговски сдружения. Защо пишат в статията: Световна Титла? Защото Е световна титла. Не същата както тази на Фюри или Усик, но пак Световна титла.

13

Венелин Кирилов

преди 3 месеца

да залага всичко срещу себе си и да сепенсионира

12

Анонимен

преди 3 месеца

до 11 Има 5 световни шампионски пояса в тежка категория. Единият пояс го притежава Фюри, другите 4 Усик. Другите световни пояси са подварианти на тези пояси. Кое не разбра бе? Искаш да кажеш че нашия ако бие Чар ще стане световен шампион наравно какъвто е Фюри в тази версия WBA??? Ти нормален ли си какъв си? Това е все едно Левски да стане шампион на България и Реал Мадрид да стане шампион на Испания и да казваш че Левски е на едно ниво с Реал Мадрид понеже и двата отбора сa шампиони.

11

Анонимен

преди 3 месеца

WBA oзначава Световна Боксова Асоцияциа и в света има повече от енда WBA. Напишете в Гугъл листа на световните боксови асоциации и ще видите че са мнгого. Тази на която световен шампион живот и здраве да стане Пулев е различна от тази на която световния шампион е Фюри. В професионалния бокс е така - събира се сдружение, регистрира федерация и събира зрители и да печели пари.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Продължаваме напред

9

Анонимен

преди 3 месеца

може да е бил и нежен...

8

Анонимен

преди 3 месеца

Каква световна титла във версия WBA ви гони бе? Тази титла се притежава от Тайсън Фюри. Другите 4 от украинския фашист Усик. Този мач на Пулев ще е нещо като под титла на световната титла във версия WBA.И нашия да внимава много, защото тоя Чар е много агресивен и опасен. Последния мач в кариерата на великия Виталий Кличко беше срещу тоя Чар и мачът не се знаеше как можеше да завърши, ако Кличко не беше направил аркада на Чар посредата на мача и екипът му не можаха да спрът кръвта и Кличко победи

7

Анонимен

преди 3 месеца

Добро момче е

6

Анонимен

преди 3 месеца

има нещо кюрдско в тоя :)))

5

Той знае!

преди 3 месеца

Преди да се запознаят не е бил Ибн!

4

Анонимен

преди 3 месеца

мил като кобричка в торба...

3

ze nigmar

преди 3 месеца

Огненоок и студен отвътре:)))

2

Анонимен

преди 3 месеца

Да го направим кмет на София, а рачков президент, а!

1

Да страшен е

преди 3 месеца

По дискотеките да тормози и бие обикновените хора.На ринга го видяхме колко е страшен.Освен ако не доведе пак някоя пенсионирана торба за боксова круша.