241

СС,

преди 2 месеца

Украинските,. Нацисти,. Са,си,виновни, подведоха,се,. по,акъла,на,. САЩ,. НАТО,. Скоро,време,няма,да,има,,такава,страна, Слава,,,РУСИ,, снамибог,

240

Анонимен

преди 2 месеца

Тая измислена държава ще я разпарчетосат,то и друго за тия гнусни укропи не трябва да има

239

Асен Генов

преди 2 месеца

Не може прекрояване на международно признати граници в 21 век. Слава Украине

238

Глупи

преди 2 месеца

А ние защо спим, Украйна е на територията на Стара Велика България, ние защо нямаме претенции към измислената държава украйна (покрайнини).

237

СЦЕНАРИЙ

преди 2 месеца

Руснаците ще направят пробив на фронта и на бърза крачка ще нахълтват навътре в Окрайна. Полша,Унгария и Румъния ще си кажат -най добре да си анексираме земите с нашето етническо население за да не ги анексират Руснаците.

236

Другарят Путин

преди 2 месеца

Фалшивата държава Украйна ще предтане да съществува много скоро!

235

Бонго Бонго

преди 2 месеца

И да напомня, че преди години кмета на Одеса беше българин. И бг общност там си помага много не са като нас, бъдете сигурни.

234

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Украйна не се страхува от българската общност там, защото те служат в уа армия.Те се чувстват украинци повече отколкото българи.200 села

233

Христо

преди 2 месеца

Народа е каэал-мокра кокошка от дъжд не се бои....кои раэбрал раэбрал...

232

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна се страхуваше от българската диаспора, която не е голяма, по неофициалните им данни е около 2 милиона, но е съсредоточена точно в сега контролираната част от Русия, но и в Одеска област и заглушаваха българските радиа на средни и къси вълни по време на новините. Нито румънски нито полски радиа бяха заглушавани.

231

Бонго Бонго

преди 2 месеца

222 Имало е траки избити от българи, славяни и авари. Пише за славяните и сварите през 596 та, но не пише никъде за българите и изведнъж се казваме България, а не СЛАВЯНИЯ или Авария, чудя се как така. Нас ни учеха, че българите дошли и не е имало никой. А за славяните и сварите пише....Траките са били тук и са избити от българите. Ето ти истината уви..

230

Никой

преди 2 месеца

Не закачаше тая измислена държава, но като заподскачаха по Майдана им се случи случката. И това не е краят.

229

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Като е тръгнало - прибираме Македония и половин Гърция.

228

Анонимен

преди 2 месеца

Кво означава претенции ,ами това са крадени земи.Кво е Молдова -насилствено откъсната от Румъния област-репарация за учасието на румънците във 2 световна воина ,на нас пък ни е насилствено отнета южна македония ,башка че и така наречената северна македония се обособява като отделна държава.Кои българин не би имал претенции към земя за която дедите му са проливали кръв

227

Анонимен

преди 2 месеца

изтече информация че старлинк се използват от руснаците-ако е вярно нещо става и не е маловажно

226

Не съм експерт.

преди 2 месеца

Моето мнение е, че нормалните хора искат да живеят по-добре, поради тази причина не разбирам как може да умираш за някаква територия, която не е твоя. Бих разбрал ако хората в Украйна или Русия имат нотариален акт за Крим или Донбас и да се бият за тях. Аз дори не разбирам Украйна и Русия защо изобщо се бият.

225

мак

преди 2 месеца

Споко, ес няма да позволи да бъде откъсната и педя земя от украйна. Ако трябва, ще наложи санкции на Унгария и Румъния. Нали опитът с налагане на санкции е огромен.

224

Анонимен

преди 2 месеца

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

223

Така е ..

преди 2 месеца

До до 228 Не трябва да бъде така. Това са международно признати граници и никой не трябва да ги нарушава. Надявах се след ВСВ света да си е взел поука , но явно съм наивен човек.Агресорите се събуждат.

222

Пищят! Неистов писък

преди 2 месеца

Рептилите пищят. Рептилски писъци се чуват навсякъде на Запад! От Берлин до Ню Йорк! Пищят като обезумели!