193

Всъщност...

преди 3 месеца

Тръмп говори основно за огромните и неоправдани разходи на САЩ за които Байдън постоянно лобира и за неконтролираното навлизане на мигранти в страната . По официални данни ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА за миналата година и още толкова предишната , срещу 400 ХИЛЯДИ по времето на Тръмп.... Ама за да отклонят вниманието байдънчетата врещят за разни "руски влияния" и се опитват да отстранят Тръмп с разни изфабрикувани дела и калпава пропаганда. БАЙДЪН И СИНА МУ ХЪНТЪР СА ЗА ЗАТВОРА.... а не за Белия Дом.

192

До 205

преди 3 месеца

Значи на всички им стана ясно, що за абен съпруг си, щом имаш такава жена.

191

Вызраждане

преди 3 месеца

Ние подкрепяме тавариш Трамп и се надяваме Россия да послуша съвета му и да нападне клета майка България. Дано!!!

190

eeeeee

преди 3 месеца

И този ли е на Нурофен.

189

ира

преди 3 месеца

аБЕ ТОЗИ И бОКО ДА НЕ СА БРАДЧЕТА ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ГЛУПОСТИ БЪЛВАТ .ЧВВНО ЕДНА МАЙКА ГИ Е РАЖДАЛА И ВЪЗПИТАВАЛА ДА СА ***

188

Анонимен

преди 3 месеца

Путин го каза директно на Тъкър Карлсън - никой президент на САЩ не може да реши нищо преди са се консултира с "екипа си"! Буш му казал "Аз съм съгласен, но екипуът ми не е!". Така че и двамата дядковци са иделни за президент!

187

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя Тръмп е като моята жена - устата му няма връзка с главния!

186

КОЧО-2

преди 3 месеца

...Гледа им сеира и точи зъби...

185

КОЧО

преди 3 месеца

И двамата са за пенсия-Тръмпович и Байданович.Пълен таш.к са.А оня тарикат Путинович им гледа сеира.И тези,първите двама, не могат да се усетят,че стават за смях.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп казва ясно следните думи,които Туск и дъртата curve Фрау Урсула преиначават: Плащате пари да ви защитаваме, ОК, защитаваме ви, не давате пари, нека Путин ви гази! За нас, българите това означава: нека турските изтребители ви защитават! ББ защо даде вмирисания си *** на потурнака Пеевски?

183

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп разбира Русия и затова няма да има проблеми, когато той дойде на власт. Но сегашните русофоби само създават войни и ядат бой

182

Анонимен

преди 3 месеца

"Каза скандални думи за Русия..." - Caшe, ама съвсем сте се изпонacpaли в редакцията, а? След Карлсон и Мъск, сега и бай Тръмп ви натика тесления сап у газo! Maй премийките от "Козяк" ще секнат.

181

Анонимен

преди 3 месеца

През 90-те години,на такива прийоми им викахме ,,рекет".Но не се разбра коя членка на НАТО се ослушва толкова,че Дони ще ги прехвърли в ,,отстрешния лагер"? Да не е Албания?

180

Дрт Пъън

преди 3 месеца

Тръмп или Байдън..... Който и да спечели, американския народ ГУБИ. Защото едно единсствено нещо остава винаги непроменено в управлението на САЩ - Администрацията . А за тази администрация е много удобно шеф да им е някой дъртофелник, *** с блокирал мозък и алцхаймер като бонус дето докато каже нещо... и вече го е забравил. Защо изхвърлиха Десантис от Изборите ? ... Ами не е достатъчно дъърт и е все още с акъла си. Какво ще го правят ? Само излишно напрежение в държавната администрация.....

179

За българите нищо

преди 3 месеца

196 Анонимен Демек казва, плащай си мира. Който не плати, бой. Нещо като мутра. . . , ново! Обмяна опит с България!

178

Анонимен

преди 3 месеца

Демек казва, плащай си мира. Който не плати, бой. Нещо като мутра.

177

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Америка ще избира за президент между откровен рекетьор, който гледа на страните по света като американски касички и човек с напреднал стадий на деменция. Тази страна я чака упадък.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Лизaчите на сащисаните са нищо друго освен пaразити и сащ като се оттърси от тях, те пак ще се вкопчат като кърлежи и ще трябва сащ да си ги чисти, а не някой друг. Може и с азот, както се чу наскоро.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Еднорога пак е в потрес с дрисливите си *** "коментари", мисли че е хванал Сорос за шлифера и че може да дерибейства навсякъде, въпреки че е не мърдал никъде с центовете от фондацията, обаче се оказа че сега на глобалглиста света ще му стане тесен.

174

Сера на Тръмп

преди 3 месеца

Въпроси