25

Анонимен

преди 4 месеца

Веднага да развее руското знаме,което прилича на турското знаме

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, к.26 Жената в долния ляв ъгъл на снимката не е М.Кунева,много е млада за нея и не прилича на нея.Малко са ви старички хората с вратовръзките за членове на МДПС. И защо е дошъл членът на списъка Магнитски Д.Пеевски на заседанието на младежкото ДПС? Да не би прабабата на неговата прабаба да е имала хош-беш на млади години с някой пленен от нейната хубост млад турчин? Я виж ти,след 200-300 години пак се събрахте! Да ви е жив и здрав потурнака и добре да си го гледате ей, да не отслабне

23

Анонимен

преди 4 месеца

Обикновените трудолюбиви турци недоумяват как българинът Пеевски, включен от Държ. департамент на САЩ в списъка Магнитски за недостойни действия, изведнаж стана съпредседател на ДПС по лично представяне от Сокола. За 34 години в ДПС влезнаха млади интелигентни хора, в ръководството на ДПС и в ЕП са жени като Филиз Хюсменова и изтъкнати дейци от евромащаб като Илхан Кючук и изведнаж докторът нареди: Пеевски ви става началник! Да ви е жив и здрав Шиши, да си го гледате и все с кебап да го храните.

22

До 28

преди 4 месеца

Абе ти виждал ли си Кунева скоро как изглежда, че оприличи този "чумбер" на нея ? Тук и във Факти.бг. само клюкари празноглавци се събират...

21

Анонимен

преди 4 месеца

Тази жена в долния ляв ъгъл на снимката наистина прилича на Меглена Кунева като две капки вода. Възможно ли е Кунева да е присъствала на това събитие?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм Бойко тиквата и въртях толко време св рки на доган а сега ме излъга за заместник .

19

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко тиквата

18

хаха

преди 4 месеца

е голема изненада която никой не очакваше :) особено за пеевски

17

Анонимен

преди 4 месеца

ДС ръководи тая клиентелистка руска партия.Аамет е заман мъртво пиян.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До ДПС има /21/ Тогава защо на снимката са само хора на средна възраст? Ако младежката им организация е толкова голяма колкото ти казваш, защо не са дали делегатски карти поне на 20-30 човека под 30 г.?

15

ДПС има

преди 4 месеца

Най-многобройната младежка организация в целия ЕС.И не жалят пари за тяхното образование и обучение в чужбина.После ги пращат в своите райони да им пропагандират политиката.

14

Анонимен

преди 4 месеца

После Доган бил фактора а, само във фантазиите ви :)

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ама как. Ха ха ха. Има си хас да номинира някой друг. Овце.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 3. Младежи в пенсионна възраст са.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До До ЗАЩО ПРИ ТУРЦИТЕ. Не говори от името на всички де. Ти ако не си проумял не значи че всички не са порумели. Много знаеш какви са ни националните интереси.

10

Анонимен

преди 4 месеца

А съпредатели на съпредателите ще има ли ?

9

Турчин

преди 4 месеца

На Доган главата още е в 89-та. Половината избиратели не са били и родени. А ДПС има, защото как пък един ибрахим или тунчер не се престрашиха да сложат в редиците си българските партии? Докато в така, ще има ДПС. Но на партията трябва обновление и някой, който е в 21-ви век. Пеевски е добро решение.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Много странно п Р А се ръководи турска партия

7

До ЗАЩО ПРИ ТУРЦИТЕ

преди 4 месеца

Защото в тази организация те са се обединили, за да отстояват правата си като етническа група. Не е възможно да няма и сред тях всевъзможни различия. Но когато отстояват някакъв вид свой интерес, те се обединяват. На нас 45 години са ни промивали мозъците до степен да не можем да проумеем какви са били националните ни интереси в различни периоди от миналото и затова и до днес мнозина изтъкват само политическите убеждения на фигури от миналото, омаловажавайки приносите им. Разединени сме и днес

6

Севмек Замани

преди 4 месеца

Време е да се обичаме тук и сега, в този екзистенциален миг от потока на лишени от самобитност моменталности.