51

Гергана Тумбакова

преди 4 месеца

Защо ме снимат някакви чичковци и искат да ми бъркат в дирника?

50

Българин

преди 4 месеца

Най-удобното иди0тче в света. Естествено омотано с кафията на Хамас, на чиито интереси служи.. Леви прогресивни убийци на цивилизацията.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Грета почна да пали гуми!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Това даунче как отиде там да протестира?Колко магистрали заобиколи?Пеша ли се движи за да не замърсява?Само известност търси!

47

Русофил

преди 4 месеца

Грета е спасителя на света, тя смачка конгломератите и ги постави на колене.

46

Ален

преди 4 месеца

Просто една красива жена, която е моя муза и ми дава сила да развивам своята дейност. Аз съм Ален, ловеца на педофили. Грета ме запали по малките женички и от както това се случи, аз горя в тази кауза. И няма нищо користно в това да контактуваш с малки момиченца и да ги караш да си пишат с възрастни мъже, ако е под мой мониторинг. Аз съм важния, аз съм коректива. Защото аз никога не бих посегнал на малките момиченца, които работят с ловците на педофили.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Някой ще й обясни ли, че всичко което я заобикаля и всичко, което тя използва в ежедневието си, е изградено чрез замърсяване на атмосферата? Ясно е че е пропуснала урока, защото не се е вясвала на училище от години.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Тая от дете си стана директно леля. Чудна работа...

43

Ъхъ !

преди 4 месеца

Все повече си личи умствения дефицит на това създание - или умственото изоставане. Изписано е на физиономията му . А и има типичните неадекватни реакции. Набедиха едно нещастно момиче за някакъв активист , за да покажат безсмислието на разни еко теории.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Бих й причинил такива неща, които ако опиша тук, ще получа моментален 24 часов бан и бих привлякал вниманието на местния психодиспансер, а навярно и на службите, рискувайки да ми бъде създадено досие в криминалния регистър.

41

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 4 месеца

Тая съвсем превъртя.

40

Сарказъм Радомирски

преди 4 месеца

И за да разсеем грозните спекулации, и аз да възтържествува правдата, сме длъжни да информираме обществеността, че разстоянието от Стокхолм до Париж Грета измина пеша по горски пътеки. Твърденията, че е ползвала еленов впряг с висок въглероден отпечатък не отговарят на истината и имат за цел да омаловажат саможертвата и в борбата с климатичните промени.

39

Алекс

преди 4 месеца

Грета остана без образование.Сега ще се разхожда като панаирджийска мечка,за да изкара някое евро.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото по т-ъ-п, толкова по лесно нагоре.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Приятни сънища!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Няма лошо да се опазва околната среда,но тяхното бие на сатанизъм,защото искат да унищожат милиони животни и хора,за да не замърсяват.Те са лицемери.Подклаждат войни,в които се ползват оръжия,които замърсяват с цел да намалят свръхнаселението.Просто са човекомразци.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Грета кога ще си хване багажа да протестира пред някой вулкан?Все пак вулканите най-много замърсяват.А най-добре Илън Мъск да я натовари на някоя ракета и да я прати да протестира пред Слънцето,което напоследък има нахалството често да си позволява слънчеви изригвания и това също се отразява на климата.Тя като беше в КиеФ каза на укрите,че прекалено много газ ползвали и за да не ползват никога ги пратиха в бесмислени месомелачки.

34

Гошо

преди 4 месеца

Права е Грета я вижте какви жеги са по Хасково Трябва всичко да стане съвсем зелено и хайвера също

33

А,бе.....

преди 4 месеца

....на това Dебилче ,няма ли кой да му нацепи ,,шоколадовият цех" най-после, и да миряса???

32

Глупи

преди 4 месеца

Много е сладка, много я харесвам.