37

Нормален човек

преди 2 месеца

Ивчо и той е син на партиен секретар на БКП, както и повечето от ръководството на ПП ДБ. Страшна комедия е България и най-вече София. Деца и внуци на болшевишки величия и на офицери от болшевишката държавна сигурност са първи либерали и демократи днес. То затова и от изток и от запад никой не брои за живи и всички ни се подиграват!

36

Бг

преди 3 месеца

Добър ден аз се казвам Бойко тиквата и работя само за пари всякакви услуги най вече съм майстор на сглобки.

35

анонимен

преди 3 месеца

Вие сте ялови , за това другите раждат.

34

ГжегошБженчешчикевич

преди 3 месеца

Много ми се иска да бия един шут в ..за на този! Да, звучи несериозно, но много искам. Помните ли шута в ..за на Мартин Заимов, на едни протести? Е, от тогава някой да е чувал нещо за него...?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Номер 29,благодаря ти приятулю,за подробното описание на Фернандел.Този дето се търкаля в баластрата пред турския "Росенец",днес дружка с копоя на Борисов, Пеенски и цялото ДПС.

32

Анонимен

преди 3 месеца

мирчев, стига глупости. Като не можете да говорите с хората и сте позволили на Бонев да ви се качи на главата какво очаквате

31

Анонимен

преди 3 месеца

До 30Всички са артисти и са в ла?ната.Е този скоро на един от протестите пред съд.палата го видяхме как сладко си хортува и сес смеят с онази от телевизията на Атака.Не му пукаше от хората даже.Друг пък на втория ден се снимал с Пеевски.Цяалата група пъксе оставила да я записват ченгелиеви като ***.Да не говорим че за нищо не могат да опонират на един бандит пълен с косури от 12 години.Накрая изкараха за кмет потомък на ДС.Софиянци поне от центъра не гласуваха и сега имат проблеми.

30

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха... Демокрацията била капан за переменчиците.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов, Пеевски , Нинова, Костадинов, и Президента играят представление режисирано на друго място. ОЧЕИЗВАДНО Е ВЕЧЕ.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Този с ниското чело ходи ли да му леят куршум след Киев, за да не се на-пи-Ка-вА всяка нощ от страх.

27

Анонимен

преди 3 месеца

На лодката, лъжец

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ми той тоя, горе на снимката е със сини венци!

25

Радката

преди 3 месеца

В капана паднаха сами водени от педи-инфантата ББонбонев. Недоклатеняци. Това да не им е опитно поле за калинки-малинки? Вън аматьорите. А онзи успял бизнес-дам? Успели са дедо му и буба му като са продавали България. Нещо не ми се връзва да е успял менидиджър. На бая посредствен ми прилича. На зависим човек без полезен ход.

24

Избелигел ПП-ДБ

преди 3 месеца

"Човекът е от село с два пръста чело и все се бута да е начело." "Във всички времена добре живеетоз, който да се нагоди умее"

23

Анонимен

преди 3 месеца

И тоя се прави беше на гости на зеления ,не знаем зная ли руски ама се обясневаше с ръце като Желязков само дигаше палците ,можно да ходят на учат руски или украински ,щом слугуват на Украйна

22

Абееее

преди 3 месеца

Малко, грозни, нахални, а иначе грачовити... айде у лево и на село!!!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Малина! "Всякакви мъже" са под теб! Малина, ти си новата Райна Княгиня!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Къв капан сте Бе ? -вие най-нагло излъгахте , плюхте по бойко , лодки и "бунтове" срещу доган и после хоп Сглобкатаааа ! - Алчни алчници за някоуй евро продавате и Род и Родина !

19

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е певицата Малина? Малина, отивай при тия и им изпей песента от ютюб "Малина - Двойници, 2012" - Цял живот сънувах твои двийници. Любовта замествах със любовници! Да вървят по дяволите всичките, те не могат да са като теб! и им покажи, че ти си им Майка България, а те са торта по земята!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Новопристигналите софиянци и старите комунисти дадоха доста гласове за Ваня Григорова т.е. за БСП, и така.