74

Анонимен

преди 3 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Нито селянката от Крушовица, която склеритата от София си я избраха и тя разсипа червената партия, е столичанка, нито потомчето на генералите от ДС е столичанин, а влaxчe от Дунава. Да си търсят сега очилатата ***, дето Овчара я сложи начело на Б(К)СП и Коста Копейкин електорат. Хем прoctи, хем се надуват като пуяци! Зад ПП-ДБ стои генералчето, а зад него Козяк16, а зад надулия се като каца ББ - де що има корумпета и нечистоплътни ***.

73

Анонимен

преди 3 месеца

А хора за гласуване откъде ще събервте, г-н Георгиев? За тоя ръб,който се носи като луд по залата на НС и обсъжда с Пеевски 2 + 2 на 4 ли е равно или на пет повече няма да гласуваме. Да ходи в ромските квартали и да пазари привърженици. Ние не сме милиционери нито потурнаци. Хора сме.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има, Гошко. След 4 години, после след още 4 и т.н.

71

анонимен

преди 3 месеца

А късмет де !

70

хайде

преди 3 месеца

Хайде, нови избори, че да изпаднете изобщо герберите, че аман от мошенгийските ви номера.

69

Toni Ivanov

преди 3 месеца

Борисов се подигра с избирателите си, като в последния момент издигна Хекимян за кандидат кмет и сега съжалява и неистоово иска нови избори,защото който управлява София,управлява цяла България. Той не си взе поука от президентските избори,когато номинира неизбираемата Цецка Цачева за кандидат за президент.

68

Тони

преди 3 месеца

Ако сами не се разпуснете и отидете на избори ще ви свалим ние търпението на хората свършва а и аман от храненици то меса депутати то украйнци а сега и общината

67

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Недейте така. На васка ДС до момента поста и струва 5 млн, плюс още толкова за пазар на общ съветници

66

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

С 16 % фалшивите спасители пппппп и дс червеното милионерче не са София

65

Статистик

преди 3 месеца

Мазния си прави вятър на устата.Нови избори за кмет ще има след почти 4 години.

64

ОБЕКТИВЕН

преди 3 месеца

Георгиев наистина смята чрез използване на медиите и повтаряне на лъжи да убеди софиянци,че само ГЕРБ мислят за столицата.Това поведение 18 г. на местно ниво и 12 г.на национално ниво вършеше работа.готови в името на властта като техният вожд,който този непрекъснато хвали да съсипят всичко и затова да е виновен някой друг.Цялата Договорите в София са сключени за години напред в полза на мафиотите и в ущърб на гражданите.За съжаление Терзиев така и не направи ревизия-да знаят софиянци какво имма.

63

Анонимен

преди 3 месеца

И какво от това?Да не си въобразявате,че ще ги спечелите?

62

Ха-ха

преди 3 месеца

ПП и ДБ са като Байдън, както той не знае, че е президент на САЩ така и те не знаят, че са шефове на комисии.Хахахаха!

61

М'глата

преди 3 месеца

Дали пък не сглобиха временно нещо,колкото да вдигнат данък сгради и смет,щото са обещали едни пари на едни хора?Спекулирам само!

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Европеец с главно Е!И коя е тая индустрия дето я бил изградил Терзиев да ми я посочиш??? Единствената индустрия която е изградил са обръчите от фирми на Държавна Сигурност, които го слагат начело на Телерик още 20 годишен.Ти на 20 години колко фирми имаше на твое име?

59

Анонимен

преди 3 месеца

герп са тумора на София и винаги ще бъдат.

58

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Васил Терзиев е неудобен, защото е човек от бизнеса, изградил цяла една индустрия в България, не е политик по професия и респективно е неудобен, защото не може да бъде воден за носа. Прави се всичко възможно да се саботира подробно описаният от Борис Бонев план за развитие и управление на София. Ще се измислят всякакви лъжи само и само ГЕРБ и другите пиявици да пречатн а работата на новия кмет. Ако съдът само посмее да се намеси и отстрани Васко целият IT сектор в София излизаме на паветата!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Новите избори за кмет на София, но с хартиени бюлетини, ще спрат агонията на София.

56

Анонимен

преди 3 месеца

55 Няма какво да се взривява, София е в колапс, предизвикат от Терзиев, ПП,ДБ,СС. Факт. Избори.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Нови избори за кмет на София е единственото добро решение, при създадения от ПП,ДБ,СС, Терзиев, хаос. АйТи специалистите, хакерите и ДСпринцовете, са се върнат към АйТи сектора, доказаха, че немогат са управляват, а само да манипулират. Защото от некадърността им губи държавата, всички ние. От всяка върба *** не става.