435

Анонимен

преди 3 месеца

Папърдакът да си взема черен чувал и да отива да се демилитаризира , а да не не ни дава акъл

434

Анонимен

преди 3 месеца

купете си мозъци на базара....

433

Анонимен

преди 3 месеца

лош тпя путин не могат да го обработят както кадафи и садам с измислени предлози за нахлуване защото ще здът дебелиа и сега са ярнали всичките измити мозъчета от ежропа срещу него- ами пратете американци срещу него де -ама не ви стиска-нещастните укри сега ще умират и ще плащат за глупоста си да са американски съюзници

432

Чери00

преди 3 месеца

До Знае се Така миослиш ти, но не си прав! И добре че така става! ТРУДНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ НАСТОЯЩАТА ИСТИНА, НО ТОВАЕ ПОЛОЖЕНИЕТО!

431

Чери00

преди 3 месеца

И Америка и Европа збъркаха с Русия и това недоимаче Украйна и затова се гърчат и чудят кво да правчт! Но изборите идват и тези загубеняци които съсипват света ще разберат дали кон боб яде! Ами не стана квот бяха намислели и сега се чудят кво да правят!

430

Знае се

преди 3 месеца

Такер е фурнаджийска лопата, беше с демократичната партия до 2020 и после реши да скочи при републиканаците. Миналата година го изритаха от фокс нюз и сега се чуди как да направи по някой долар.

429

путьо късия

преди 3 месеца

стана най гледания диктатор в пародично интервю с човешкотоНедоразумение тъкър, изритан като НЕНУЖЕН от fox news.

428

До СВОЙ

преди 3 месеца

Точно за това милиони са го гледали, да видят отново че този паталогичен лъжец трябва да се премахне. Два часа лъжи и изопачаване на история и факти показаха че е невнимяем диктатор който живее на друга планета.

427

СВОЙ

преди 3 месеца

Либералчета,интервюто на Тъкър Карлсън с Путин е най-гледаното интервю в историята.Но това едва ли ще предизвика някакъв импулс в гладките ви мозъчета.Голям вой от колективният запад.

426

СВОЙ

преди 3 месеца

Столтенберг на скамейката на новият Нюрнбергски процес заедно с половинметровият клоун президент на така наречената държава Украйна.

425

Наблюдател

преди 3 месеца

Милиони гледаха интервюто и не се спират да се смеят на късокракия кремълски плъх. Наговори тон глупости и се опита за сетен път да изопачи историята. Той си мисли че тези лъжи които минават при блатняшките алкохолици ще се приеамат в цивилизованият свят.Само жалки русофили може да се омайват от тази пародия.

424

Анонимен

преди 3 месеца

Какво става с Авдиивка? Преди седмица Путин се похвали, че до две седмици щял да превземе крепостта. Като Бахмут - ще го драпат 10 месеца тоя малък град сигурно.

423

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Червените близачи чули недочули, гледали недогледали, траят си за интервюто на Путин. Два часа и седем минути ръси бисери от руския мир завалията, Тъкър се опита няколко пъти да го прекъсне и да му зададе конкретни въпроси, оня се цупи. Руските бот ферми помпаха новината за интервюто а сега мълчат ли мълчат - бързо някоя друга новина да се каже и замаже!

422

Та както казах

преди 3 месеца

когато и да убиеш руски агресор и русофил е все късно, но необходимо.

421

Анонимен

преди 3 месеца

Ба си дрънканиците. Тоя да гледа интервюто с Путин.

420

неразбрал

преди 3 месеца

Този чичак защо не уточни кой ще плаща сметката на укрофашагите?Защото всеки еврочичак дава заповеди , ама никой не иска да бръкне в джоба.На кого в Европа въобще му пука за подлите фашисти от Окрайна?До кога ще издържаме дезертьорите на Зельо ,които съсипват страната ни и не спазват никакви закони и правила?

419

2

преди 3 месеца

До Кравар Евроатлантик-Краваря си остава кравар, а другото е за благозвучие.Макар че понятие "евроатлантик" не съществува.Това е вид безполово същество ,без ориентация и занимание...

418

Анонимен

преди 3 месеца

Евро-либерастите в БГ издишат. Споко, скоро идва и техния ред. Време е за народен съд!

417

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, ся, Столтенберг, по-чва-ме!

416

BGexit

преди 3 месеца

От членството в ЕС и НАТО загубихме милиарди, унищожихме икономиката и армията си, a ползата - жълтoпаветниците пътуват без визи.