20

До кога беее

преди 3 месеца

Сега очакваме да протестират митничарите.

19

Демокрация е

преди 3 месеца

Унищожиха България, е не напълно. Всичко се поправя с Народен съд, нов и по-справедливю

18

Ти да видиш..

преди 3 месеца

Не били фермери , а комунисти от Възраждане.

17

Калош

преди 3 месеца

Тези зърнари,животновъди и всякакви измамници не искат да покажат загуби защото такива едва ли има?Всяка есен папагалите ни промиват мозъците,че има суша и киша.Именно те се хвалеха,че добивите им са надминали обичайните.Все някой им пречи,дори украинското зърно.Нека публично да покажат фактурите за закупените трактори и комбайни.Да покажат банковите сметки и документите на каква цена са продавали "лошата продукция".Да се покажат фалшивите бройки на животни,ниви иливади.Време е властта да влез

16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Снощи тези с които са се споразумели празнували в луксозен хотел а Васил Найденов е пял

15

станахме

преди 3 месеца

Зърнарско земеделие. ЕС уби овощарите, животновъдите, зеленчукопроизводителите.....

14

Анонимен

преди 3 месеца

Всички земеделци от Европа ли са рекетеьори бе нискоинтелигентния?? Трроленето ти не върви, време е да обърнеш резбата в правилната посока.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Докарайте и тировете!

12

Ето го

преди 3 месеца

доказателството, че тези рекетьори са под контрола на ГЕРБ/ДПС или по-точно под диктата на Пеевски и Тиквата?Уж се биле споразумели?Истинската цел е управление на ГЕРБ+ДПС това ако хамави сувереноще не го е разбрал,ще трябва да го УСЕТИ на следващите избори които вероятно ще бъдат тази година!Разделяй и владей!На ви Възраждане,на ви ДПС,на ви ГЕРБ,на ви ИТН!Всичко е ДС на БКП дори и тези които са на върхът на ПП/ДБ,отказ от избори за да види светът,че има народ!Всичко друго е измама бе будали!

11

Великата

преди 3 месеца

Конспирация за унищожаване на Земеделския сектор, който е трън в очите на много наши "добродетели." Пари и други стимули е честно да се раздават на декар. В противен случай секторът ще заприлича на Социалната ни и Пенсионна политика. А това може и да е целта-хаос, породен от уредби, които ще се контролират от чиновници-фиктивни загуби, далавери от всякакъв род, фалити, наши и ваши. Цялата мафиотска палитра отново в действие.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Така е .. 5 Полицията е заета да гони квартални ко ко шкари за 5-10 лв.

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Наблюдател 7 Секторът им е много ефективен даже, ама искат още повече пари, за да са още по- "ефективни". Зад тях стои ГЕРБ. ГЕРБ обича да кла ти лодката. Има скрит замисъл в тия протести.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Милионерите искат още пари от държавата, за да станат милиардери, а пенсионерите и социално бедните са оставени на произвола на съдбата. Това го няма другаде в ЕС. Сглобката отряза Коледните добавки на пенсионерите, вероятно и Великденска добавка няма да им даде, обаче за земеделците ще се намерят милиарди за нов автопарк и круизи по екзотични дестинации. Земеделците са хора на ГЕРБ.

7

Наблюдател

преди 3 месеца

Аман от циркове ! Тези бутафорни изпълнения на златни ланци, Майбаси и декоративни трактори са за демонстрация на неспособността на най-важния сектор - земеделския , да бъде ефективен ! Искат нещо,което няма да даде повече храна и благоденствие на народа , а повече милиони в сметките на охранените босове на земеделската мафия.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Капиталисти протестират, че не им са достатъчно големи печалбите и трябва да бъдат обезщетени с народни пари.

5

Така е ..

преди 3 месеца

Сега е момента да разберем имам ме ли полиция.Това е изнудване.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Оня врабчовиден бездетник с академичните титли, явно вчера е лъгал много иззад припотените цаки и са го разобличили. Също като миналия път.

3

Анонимен

преди 3 месеца

МВР работи ли в тая държава... как така някой ми затваря пътищата 1 седмица , за които плащам винетки и данъци за Автомобили?

2

Карачанаков

преди 3 месеца

Те хубаво блокират сега ама не е лошо като почне жътвата едни тирове едни БТР да им блокират нивите и да ги видим догодина пак ли ще се правят на интересни.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, само така срещу ОПГ пп-дб-дпс