18

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 2Друго си е да си мислиш, че знаеш и да изпляскаш накоя глупост. Точно Бомбардие си е С ударени е на е. Името е от Арман Бомбардие.

17

Очевидец

преди 3 месеца

Проблема е , че в Нейпълс летището е в самия град и самолетите прелитат ниско за излитане и приземяване. Градът се разраства много и това летище , което е само за малки частни самолети остана в центъра . А частните самолети стават все по-големи и пистата не достига . Този самолет очевидно е имал проблеми , но това не се случва толкава често , като пътните катастрофи . Видях пушека в петък , не е нещо изключително .

16

Рв

преди 3 месеца

До 15Ами да забранят о колите тогава, там всеки ден стават хиляди фатални катастрофи. Кво ще кажеш? Доста по- малко инциденти има в авиацията, не мислиш ли?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Това са малки самолетчета, не големите самолети с пасжери, за които си мислите. Често ги карат самите им собственици и за съжаление има доста такива случаи. Трябва по-голям контрол или направо да ги забранят.

14

Toni Ivanov

преди 3 месеца

Да откажат двата двигателя ми прилича повече на саботаж.

13

Рв

преди 3 месеца

Алекс, може ли да е ударил птици? Летя от 20 години и не веднъж съм удрял , за щастие не фатално за машината.

12

Оня

преди 3 месеца

А ние от тези си поръчваме самолети! Добре че са само на хартия поне да не ни падат по главите!

11

Алекс

преди 3 месеца

Отказ и двата двигателя говори за крайно занемарена поддръжка.Проблемът с авиационната безопасност в САЩ е сериозен.Или самолетът е дефектен по рождение/737 MAX/ или поддръжката не е на ниво.

10

Един

преди 3 месеца

Кеф а русофилите

9

Анонимен

преди 3 месеца

Богата държава подари липсата на коммунета, имат хиляди частни самолети и се случват произшествия, нормално е. Двигателите могат да откажат от ято птици, но според родната копейка, това е пример за неработеща демокрация, измамници и тн. Гледайте си *** - там 90% са на външни тоалетни и на самолет не са се качвали никога.

8

Меркел

преди 3 месеца

в щатите е разрешено оръжието пиенето и друсането да караш дори самолет и това е истинската демокрация за която се бори цял свят ли ?

7

По същество

преди 3 месеца

Тия американски ютии падат като камъни от небето.

6

ПП ДБ

преди 3 месеца

Как може да не е обвинен Путин за това ?Сега помощи за америкатците веднага

5

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Аз на хиляди испанци,латиноамериканци и църнокожи съм обяснявал многократно,че не стават за пилоти .Имах един познат арабин.Плати си диплома за граждански летец . Пушеше нон стоп хашиш в кабината и най-накрая отворил един от люковете на машината и фръкнал да търси алах . Нема го вече . Хайде бе Тръмп,връщай се в Белия дом,че искам химизиране на евреите.Да живее Израел!

4

Стефан

преди 3 месеца

Добро утро !И днес се събудихме с добра новина!Дай Боже всеки ден !Усмихнат ден Ви желая !

3

Анонимен

преди 3 месеца

Що падат самолетите на богатите. Маса пари даваш и накрая и двата двигателя извън строя. Измамници.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Самолет Бомбардие??? Вие на хероин ли сте, някакъв френски превод на името Бомбардиър ли е това? ГлОпендери!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ли Путин