22

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименВсеки знае смисъла зад символа на този драконКакъв е смисълът?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Майката на половинката ми е зодия Овца, но по нрав е зодия Змия. Времето ще покаже в коя година ще си отиде тя от този свят, сигурно в годината на дървената змия?

20

Анонимен

преди 3 месеца

Много хубава статия. Беше ми интересно да я прочета. Благодаря!

19

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 3 месеца

до 2:да направо Древносамоански Самоанците са го чертали на дъното на едно кану хахахах и ти не си правил преварка на ракията нали?

18

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 3 месеца

до 6:Целия Свят..... хахаххаха Африка и Индианската Латинска Америка баце хахаххаа закривай парада направо пил си от прясносварената ракията от сутринта още и вече не си в час

17

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 3 месеца

ми те Западния свят вече празнували Байряма като се има впредвид че М.аааанхалите са вече мнозинство в много държави така че Китай де факто няма конкуренция Запада е бита карта много отдавна

16

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 3 месеца

до 6:и кой е тоя цял свят? Християни са предимно Африканските Н.ееегра и Американските Индианоси(Латиноси дет им викат) ако тва е целия свят не благодаря..... иначе Будистката Нова Година е Април месец

15

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 3 месеца

хаха тука разни м.аааанхали си мислят че Китайците нямали религия хаха само че тяхната Религия Таоизма е доста по древна и стара от измисленото Християнство

14

Анонимен

преди 3 месеца

Хората празнуват китайската нова година, а грантаджията вие с опорки от сорта - ама ще ви кажа аз на вас, ей ся ше фалирате. Пък то взеха че фалираха умнокрасивитеските банки в сащ отпускащи кредити на хвалипръцковци и наркомански стартъпи задължително с по един черен и един жендър вътре.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки знае смисъла зад символа на този дракон (който не е китайски, а азиатски, защото много други държави също го ползват със същото значение). Просто китайската ком. партия се чуди вече за какво да се хване да се заяжда, за да отвлича вниманието на населението от икономическия крах, който настъпва там

12

Анонимен

преди 3 месеца

Текстът е интересен. От него, първият извод , който може да се направи, че западняците, преиначават всичко. Вместо да се приеме, че съществува нещо, което те го нямат, го приравняват с тяхното си, при това придават на доброто обратния смисъл, правят го иточник на злини. В източните радиции, доколкото знам, в основата е дуализмът, което значи, че няма абсолютно добро и абсолютно зло. Едва ли има какъвто и да е символ оттам, който да не е състАвен, т.е. комплексен.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Абе то хартията и книгопечатането компаса били много лоши за европа, видиш ли немските племена като франките знаели библията без да могат да пишат и четат и хич не са горили на клада :)) къде ви мамират такива ?

10

Анонимен

преди 3 месеца

В Китай всичко , което е лошо за Европа е добро и обратното важи.Тази империя е родена за комунизма тъй като първи изобщо са го приложили в далечните хилядолетия назад.Философия без религия, това е китайското кредо.Толкова различни от европейците базирани на древните гърци, които обвързват изобщо философията и религията си в едно цяло.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Абе май ООН обяви китайската нова година за масова, че от там към мисирките. А уж нямало да има многополюсен свят и америка щяла да командва :)) On December 22, the 78th session of the United Nations General Assembly adopted a resolution by consensus to designate the Spring Festival (Lunar New Year) as a United Nations holiday.

8

До 44

преди 3 месеца

Като не те интересува спри да акаш под статията и се разкарай, необразован *** такъв. Ходи да си преживяш западната култура!

7

Потомците на Лун

преди 3 месеца

ще намачкат мазните физиономии на джендърастите и потомците на колонизатори, убийци и крадци на земя и ресурси на Запад, които са си лепнали етикет демократи!

6

Обективен

преди 3 месеца

Изобщо не ме вълнува каква година е настъпила за тези дръпнати идолопоклонници. За православните християни, а и за целия свят е настъпила 2024 г. от раждането на Христос!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Немски медии пишат, че най-голямата химическа компания на Германия BASF щяла да се изтегли от Китай УЖ заради потъплване на правата на уйгурското население. Приканват от Китай да се изтеглил и Volkswagen. Лично според мен, въобще не става дума за човешки права, а за натиск вероятно от САЩ, целящ икономическо отслбване на Китай. Но имайки предвид, че сега икономиката на свеат е качествено различна отпреди 10-15 години. може да е и друго.

4

ЦАХАЛ

преди 3 месеца

18 Няма след мен гоморашите сте с предимство пред народния съд 2.0

3

Бог Тангра

преди 3 месеца

Е великият дракон който китайците наричат китайски просто е избягал от Заддунайския Кен еф в Китай.