54

Цитат от статията

преди 3 месеца

"Знаем, че се унищожиха напоителните системи преди 20 години. Как се прави земеделие без напояване?", попита Вътев. Който се чувства демократ нека го коментира.

53

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Вълев как беше снощи купонът само за отбрани нали Оставка и нови избори

52

Яго

преди 3 месеца

Зелената политика не важи ли за бомбите които изпращат в Украйна? Или в Брюксел си мислят, че Ел Ниньо няма да закара отровата до тях!

51

Анонимен

преди 3 месеца

Пак строим някакво ненормално светло бъдеще, естествено че ще видим мизерия.

50

художника

преди 3 месеца

Мдаа... в България всички са свестни, освен министрите, политиците и чорбаджиите-изедници. На простия всички са му криви и понеже не следва мечтите си, работи за мечтите на някой друг.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Протестите на земеделците през м. декември 2023г. имаха повече одобрение от народа. Сега на тези протести това одобрение вече се срина видно от коментарите тук и в други сайтове.Но въпреки това правителството развърза празната кесия за да им даде пари и правителството и старото и новото което идва да са спокойни поне за малко. Ще има протести и на останалите гилдии, щом да едни има и за други трябва да има.

48

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Снощи са празнували в луксозен хотел певец Васил Найденов

47

Токмаков

преди 3 месеца

До ////// КВА СУША ТЕ ГОНИ! ЗАСУШАЛ ТИЙ МОЗЪКА. НЕМИСЛЕЩИ ТВАРИ.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Зелената политика на ЕС също е виновна, но като цяло в рецесия ни вкараха управляващите гаъзолизци, които ни спряха ефтините ресурси от Русия, и сега купуваме абсьолютно същият нефт и газ, но през посредници, естествено на различна цена. Нито има смисъл от това, нито полза. Само вреда за икономиките на ЕС, но заповедите на чичо Сам не се обсъждат. Е нашите неискат референдум за еврото, защото отлично знаят какъв ще е резултата. И сега ще плащаме заемите на гърците и кокаина на З. щем - нещем!

45

Токмаков

преди 3 месеца

ТРЯБВА ДА СПРЕ ОТЧИТАНЕТО НА СТАТИСТИКАА ОТ ВАС ПРОДАЖНИЦИ! И ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ. ИНАЧЕ ЗА КАКВО СТЕ ТАМ. ДА СИ БАРАТЕ *** И ДА ВЗЕМАТЕ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ ЛИ! ГРАБЕЖА НА ХОРАТА ТРЯБВА ДА СПРЕ!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Когато всеки нормален данъкоплатец зарежда дизел на бензиностанцията, за него цената е 2.60 на литър. Когато зърнаря зарежда за него цената е 1.80 лв. за литър, защото на него му се връща в сметката ДДС и акциза. И този ми говори, че горивата им са поскъпнали много.

43

художника

преди 3 месеца

Май ще се окаже, че имаме поне един свестен министър.

42

//////

преди 3 месеца

А когато вземат милиарди от ЕС всяка година, не им пречи. Крайно време е да застанете и да кажете, че нито разходите са проблема, нито цената на продукцията, а СУШАТА. Добивите са много ниски и не могат да покрият вложенията. Изкарай 1 тон царевица, тогава 300 лв цена е добре. 200 лв за разходи и 100 лв чиста печалба на декар. Ама като не вали и изкараш 300 кила, не можеш да си покриеш и половината от разходите. Ето за това е тази зелена сделка. Ама откъде толкова акъл у аграри.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Ами така си е братчет , Урси след тия с кокошките , прасетата , ракетите от перални и хладилници , най-веща се оказа в праенето на зелени сделки , ама на вас каде ви бея главите , или пък топките ви липсваха , все пак и все още поне на хартия ЕС се води съюз на суверенни държави , ама суверенитет от слугинаж не се праи .

40

Америка

преди 3 месеца

Прави са зърнопроизводителите да протестират. Тази простотия "въглероден данък" допълнително утежнява цените. "Зелената сделка" трябва да се забрани , или да важи за целия свят или отпада.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Пич , а а си говорим право в очи , *** е " зелената " политика и нема нищо зелено в нея освен главите дето я измислиха , не амбициозна .

38

Анонимен

преди 3 месеца

Пари на калпак. Въобще не вярвам, че са на загуба, но министърът е убеден, въпреки точно обратното според счетоводните им отчети.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя го играе смазката , да влиза по-благо. Абе що не си подадеш оставката от това уродливо правителство бееее .

36

Анонимен

преди 3 месеца

Не стана ясно що френските фермери искат 150 милиона евро помощ А българските фермери искат 500 мил. лева или 250 мил. евро. Да не би България да е станала по голяма държава от Франция.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Да си плащат акциза . Хич да не се правят на ударени . Хората плащат по висока цена . Сеят пшеница която после отива за животните само и само да доят акциза върху дизела . А в същото време внасяме зеленчуци от Турция които не изисткват дизел . Цапат безмислено за да вземат акциза . Да не говорим че дори слънчоглед не искат да сеят заради по тежката обработка а го внасяме от Молдова щото парите идват от акциза а не от стоката .