5

аз

преди 3 месеца

Ами ходи при врачките. Безплатно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Здравеопазване няма ! Има убийци в бели престилки. Жалко, че си плащаме здравното ! От такива доктори гробището в моя град е препълнено, даже се чудя къде ще погребват новите грешки на здравеопазването ни !

3

Анонимен

преди 3 месеца

Здравеопазване в България НЯМА! И то е заложник на лобистки интереси! Едни компании си правят каквото си искат! Няма политическа сила, която да им се опре! Същото е и в образованието! Пари, пари, и пак пари! В това няма лошо, но срещу тези пари трябва да се получава нещо! Иначе ще разрушат всичко и ще трябва да се прави съвсем нова БЕЗ пари!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Няма здравеопазване в страним където печалбата е основа на националната политика. НЯМА. Сега е важно да има оборот, т.е. населението да се поддържа хронино болно. И хронично тъппо, за да не осъзнава, как във всички политики се залага на увреждане на зфравето. Големи офиси и учебни помещения с циркулация на вируси е идеално попло-влажна среда. Опаковане на жилищните сггради без тяхното проветряване, да се развъждат гъбички, мебели в училищата, спомагащи очну и гръбначни увреди, отровни опаковки..

1

Анонимен

преди 3 месеца

Постоянно дигат данъка и трябва борт да се закове преди е скочил пак. Защо като е пазар никога не пада.