9

дедо Ташунко

преди 3 месеца

А някакви нови техники, няма ли да измислите?

8

До 1 и 3

преди 3 месеца

Който/която си няма гадже, на този празник да се помоли от сърце на свети Валентин за съдействие да си намери каквото търси! :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

11 вида срещи, значи са необходими 11 гаджета и добра организация, за да осъществите всичко това в един ден, на празникана св. Валентин. Успеете ли, може пък да налучкате кои видове срещи и кои типове гаджета ви допадат най-много. Ако сте мераклии за такова празнуване на 14 февруари, пожелавам ви успех!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност не сме се запознавали!

5

Лили Барута

преди 3 месеца

Що не се скриете някъде с този натрапен чужд "празник на любовта" На по голямата част от българите този "празник" им е през оная работа....

4

Анонимен

преди 3 месеца

Следващите два дни очаквам як вой на копейки против чуждестранния празник, комбинирани с празни приказки за това какви големи пиячи са! И всичко това, само защото на тях никоя жена не им връзва, и така и не са срещали любов през живота си! Ами копейки, той единия празник не изключва другия - купете си бутилка хубаво вино, и го споделете с любимата жена! Само че вино ще намерите, но жена която да ви харесва - твърдо НЕ!

3

Анонимен

преди 3 месеца

До 1, не, всички неудачници без приятелка няма да го празнувате

2

Анонимен

преди 3 месеца

Така е, измислените празници се отличават с празнота и недоумение. И сега търгашите се мъчат да накарат безмислените да хвърлят некои лев за нещо измислено.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Само аз ли няма да празнувам Свети Валентин