33

Накратко :

преди 3 месеца

"От днес 9-и февруари 2024 година, ние сме четирима ЗАВИСИМИ общински съветници."Тлъсти постове и неограничен достъп до ресурси и благинки.Всички останали тирирамби и алабализми за "отпушване работата на СОС в името на София" си е подигравка със софиянците,които са гласували за тия пр0дажници!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Това че са независими не значи че не са зависими.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Те и другите са независими, нищо не зависи от тех, извъртат се накъдето ги пернат пачките.

30

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен, к.21 На тези четиримата от Възраждане и цялата група съветници от БСП-София им писна да изпълняват покорно заповедите съответно на Коста Копейкин и стрина Ниновица от дунавските села и решиха да отпушат работата на столичния общински съвет СОС. Е, не минаха повелите на Костадинов и Нинова, но това означава, че светна червената лампичка лидерите на партии да се съобразяват с желанието на членовете под тях. Само в ГЕРБ, ПП и ДПС на агите цари военно единомислие.И там ше е до време!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Спокойно, скоро няма да се налага да си говорим за Възраждане дори, защото няма да ги има.

28

до 27

преди 3 месеца

Човека който лъже е Копейкин. Разведе се за да покрият имотни сделки с жена му, тя взема пари от Америка за центъра си, излъга за Шенген, излъга за Шипка, по този начин му се връзват русофилската пасмина и гласуват за него. Всеки негов законопроект е копи-пейст от руската дума. Иска да превърне България в забутана, руска територия.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Не мога да разбера каква е тази злоба към Възраждане.Може би защото искат да възродят държавата?Все са някакви клевети по техен адрес.Все някакви платени коментари и злобни телевизионни водещи.На път е една хубава идея да бъде унищожена...Дори да няма Възраждане пак няма да гласуваме за лъжеца Кирчо,на който при всяка лъжа расте носа!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Аз мисля че до евро изборите поне още 4ма от ПГ ще се махнат и 1 от СОС. Това са хубави неща, трябва да се радваме. Естествено беше да ги последва съдбата на Атака.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Възраждане - просто смешници!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм ЗА да има повече независими. Нали се сещате защо са напуснали? Защото Копейкин е бил с вилицата на врата им и е казвал как да гласуват. Това е диктатура, всеки трябва да гласува както си иска, а не както му казва Кукундрел Копейкин

23

Анонимен

преди 3 месеца

Точно тези са зависими ,а не независими,вече са купени и служат на тоя с парите,решили са,че трябва да се облажат непременно и затова трябва да легализират СОС-а,същото важи и за тия от бсп.Тези всичките са там за парите,не представляват никой

22

До 16

преди 3 месеца

Абе теб бивол да не ти пробол тиквата и да ти е изтекъл мозъка ? Няма шайка коятоюда ме е клонирана от БКП, колко години живот ти са нужни за да разбереш реалността ? Срамно е вече да се издаваме, че сме българи и в Сиера Леоне / най-бедните / вече ни познават като чалга-проsтаци ! Рекетьори протестират с искане за пари, а бедните проsти българи ги подкрепят и насърчават да не се предават ??????????

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тези четиримата трябва да напуснат СОС. Те не представляват никого.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките се превалутираха в центове. А шефа им реве срещу еврото.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Имало и умни хора във Възраждане.. поне са се осъзнали навреме.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Началото на края на поредната крайно дясна партийка в Бг- някой изненадан ли е въобще? Не разбраха ли, че това не е печеливша схема за изборите. В България вървят бивши силови играчи, живели на Запад с дебели дипломи и кариери и завърнали се да ни спасят, умерени русофили играещи го център

17

АнонимеН

преди 3 месеца

ВМРО, КОД, ПП-ДБ ПЛЮС 4 ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ЗНАЧИ МНОЗИНСТВО ОТ 31 ДУШИ :D ЧЕСТИТО КОАЛИЦИЯТА Е ВЕЧЕ ФАКТ И Е БЕЗ ГЕРБ И БЕЗ БСП И ВАНЯ ХИТРАТА СЪЩО ЩЕ СЕ ПРИСЛАМЧИ АКО ТРЯБВА :D

16

АнонимеН

преди 3 месеца

КОГО БАЛАМОСВАТ ТИЯ!!! ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СИ Е С ПП-ДБ НЕ СЛУЧАЙНО НЕ ПОДКРЕПИХА ВАНЯ ИНАЧЕ ТЯ СТАВАШЕ КМЕТ!

15

Анонимен

преди 3 месеца

уфф ,започва ли се .......

14

Копейкин

преди 3 месеца

Трябваше 9-ти избори за председател на СОС да имаше. Не ни дреме за София, има по-висши, оперативни цели. !Предателите вън!