23

До 23

преди 3 месеца

От 22-ри - извинявам се, не съм аз който обърква постовете, а тези цензуристи от ДНЕС които трият постове ! Още веднъж извинения !

22

Анонимен

преди 3 месеца

До До 21 - аз Колега, май нещо си объркал поста... или просто ти си объркан? ;)

21

До 21 - аз

преди 3 месеца

Защо да чета гугъл бе "замръзнал" след като пребивавам в град Прива, департамент Ардеш, регион Оверн-Рона-Алпи и виждам и разбирам езика ? На очите и ушите си ли да вярвам или на стъкмистика ? 39 000 хил. ферми чуваш ли се и разбираш ли каква глупост си написал за площ приблизително 69 000 кв.км. ? Само селата без градовете ще заемат повече площ, а с градовете колко ще остане за ферма 2 кв. МЕТРА ? Да ти го бутна на гугалът, който те е взел за *** !

20

Анонимен

преди 3 месеца

В отговор на алчните земевладелци, и тъй като нямам трактор да ги блокирам, СПИРАМ ДА КУПУВАМ БЪЛГАРСКА ПРОДУКЦИЯ! Да барат мекия тия наглеци!

19

Аз

преди 3 месеца

До До 5 - "В Централния регион на Франция има 25 000 ферми, които получават средно по 27 700 евро субсидии. В Рона-Алпи 39 000 ферми взимат по 11 700 евро"....... Това е на първа страница когато попиташ чичко Гуглестин. Айде прочети малко и после се дуй

18

.........

преди 3 месеца

Браво!

17

До 13 българчето

преди 3 месеца

Пиша и от Франция бе ум недоразвит ! Философи като теб докараха България до това дередже !

16

Анонимен

преди 3 месеца

Знам , знам , единия мина да остави луксозната си кола на автомивката и после като прибиха трактора мина да си я вземе и ми хвърли 50 лева

15

Гнусни зърнари

преди 3 месеца

продават само *** а заради тях гних 3 часа докато стигна на работа в София. КОга се събираме да им напукаме тракторите

14

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли някой земеделец на който му е дотегнало от мизерния живот който води да се самозапали на някой от протестите?

13

Анонимен

преди 3 месеца

МултиМильонерите протестират, а бедния народ, който има много повече нужда от пОправия, си наляга парцалите и нищо не прави за себе си.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Бyларина - еми баткааа а... Който го може го можееее.... Учи финанси, стани пичага в корпорация, набъшбукай се с далове .... Profit! И си ти човека. На меня цял живот ми се подигравха, че сън нърд, аа сега пия уйски и почвам с пурите от сутрината и виждам как хората отиват да бачкат и само се хия гадно гандоо ХАА АХАААХАААА!

11

Българин

преди 3 месеца

до 12, явно си учил пазарна икономика по някакви учебници, които са малко утопични. Като си некадърник фалираш? Ами в момента икономиката се диктува от корпорациите. Economy of scale. Когато имаш милиони декари земя и евтина работна ръка някъде в чужбина и нямаш мито за това, че изнасяш .. как ще конкурираш такива корпорации? Малкият бизнес и родното производство трябва да се финансира от държавата. Защото в един момент ще останат само монополите и тогава те ще диктуват какво купуваш и за колко.

10

До 5

преди 3 месеца

Във Франция няма субсидии бе, от къде го измисли ? Искаш да си бизнесмен зърнопроизводтел правят ти навеси, дават ти техника и започваш да я изплащаш с продукция, спреш да плащаш взимат ти всичко което си получил за да работиш ! Никой не го интересува, че не се справяш с конкуренцията, щом си некадърник ФА-ЛИ-РАШ ! ТОЧКА ! В момента в З.Европа никой не протестира с искане за пари или каквито и да е субсидии....

9

Сс

преди 3 месеца

Грешка правят и пак ще ги излъжат. Да вземат пример от колегите си в Западна Европа, чиито искания са за промяна на законодателството, отмяна на зелената сделка и ограниченията за обработки и торене, т.е хората искат да работят спокойно. Парите ся някъде назад в исканията им. А нашите искат първо пари. И най-вече пари. Само един чух да говори за законодателството. Затова ще им запушат устите пак с пари, вносът от Укр ще продължава, безумните правила също и след година пак ще са недоволни.

8

Питам

преди 3 месеца

И пчеларите си са с трактори ?

7

Анонимен

преди 3 месеца

БРАВО! КАТО НЯМА ТИРОВЕ И ТРАКТОРИТЕ ВЪРШАТ РАБОТА!

6

локо мафия

преди 3 месеца

До леатичката - мерси луууууууд! Няма сми се караме с другите де боят минуси .. Аре брат ако се видиме ... Пероя, да знаеш!

5

до 1

преди 3 месеца

В Първомай, търси Красито, да те насочи.

4

Аз

преди 3 месеца

Просто да поискат изравняване на субсидиите с тези във Франция..... Нали сме единен пазар!