49

мислител

преди 4 месеца

Абсолютно правилно, така трябва, и не е въпросът дали някой ще те хване или не, а въпрос на уважение към останалите. Аз съм ползвал тази система и тя работи чудесно и ефикасно. Това е правилното и аз подкрепям желанието на управата на Еверест. Така трябва да е навсякъде, където не можеш да използваш лопатка, и то да е задължително не само за алпинистите , но и за туристите. По всички планини, паркове и т.н.

48

Забрана

преди 4 месеца

Пълна забрана на байр бодалите, да ходят и да къкат по покрива на света

47

Про100 КирчУ :

преди 4 месеца

"Аз съм летял без кислород над 8000 метра и съм цвъкал отгоре като чайка!"

46

серра на еверест

преди 4 месеца

И кой ще ме глоби? Като намерят замръзналото лаййно след 300 години, ДНК тест ли ще ми правят бухахах бухахахахах бухахахаха

45

Зелен Еколог

преди 4 месеца

Всички животни трябва да бъдат приучени да срат в торбички, които нашата екологична организация ще има грижата да им продава!

44

Dyatlov's Pass

преди 4 месеца

Само не палете печки в палатките, да не свършите като руснаците, чиято гибел от безразсъдство се обяснява с нападение от НЛО. Да. Знам! Руснаците са тотално щури в обясненията си на необясними случки чрез астрални, господни и езотерични вярвания. Е... фактите в реалния свят са, че за всяко действие има причина и събития довели до това събитие, а не мистерия и неяснота. Всичко е ясно за експертите, просто Русия не обича експерти, които да противоречат на желанията на КГБ. Това е от 100 години.

43

Анонимен

преди 4 месеца

А какво правим ако те е хванал cюpгюнa навръх "покрива на света"?

42

Елка е визуална

преди 4 месеца

Визуален съм и аз. Представяте ли си как катерите "непокоримия Еверест", покорен от няколко дузина хиляди айляци, които в редичка са cpaли под Стъпалото на Хилъри. Извинете, но тези масови актове вероятно не стават до самата пътека, а вероятно зад някое чукарче и за да завърша своята плеяда, ще кажа само, че няма как да мирише лошо. Просто на тази височина е много студено, въздуха е с висок вискозитет и ниско налягане. Твърде вероятно е да не усетиш миризма на замръзнала фекалия дори от 5 см.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Природата е естествената тоалетна за всички земни видове. Като представител на това семейство, отказвам да си събирам продуктите на отделителната система. Не на дискриминацията!

40

Нови правила

преди 4 месеца

Това означава че транбва да спят с едно малко брадва - за да могат да си отсекат гoвнoто от дyпeто, в минусивите температури.

39

Мдааа!

преди 4 месеца

Това изискване ще наложи да се увеличи багажа на алпинистите с един трион - все пак при онзи студ ако успееш да изкараш фекал , трябва да го отрежеш ! Иначе оставаш примръзнал към Ла.Йното си навеки.

38

Винкелу

преди 4 месеца

Баси и аз се чудя кат пръдна що мирише целу кварталу у Перника

37

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Шерпите да ги събират. Нали за това им плащат.

36

Малка корекция

преди 4 месеца

Едва ли да мирише, както нелка си го представя, мислейки задълбочено по въпроса, защото там е ветровито. А е и студено. Миризмите се усилват при горещо време и намаляват при студено, заради високият вискозитет на влагата в минусови температури, но тя нела от къде да ги знае тези неща от химия за 8-ми клас.

35

Анонимен

преди 4 месеца

НА ВРЕМЕТО имахме в училище един съученик, дето се хвалеше, че слага *** в автобуса на градския транспорт - носи си го в торбичка и го слага на седалките. Толкова го мразехме, че го издадохме в депото на автобусите. След няколко дена спря да идва на училище, някакви го прибили с щанги и крикове аахахаххахааа

34

Шопа Шерпа

преди 4 месеца

Представям си как някой баир будала, навлечен с 10 ката планинарски парцали, дрищи до палатката на последния базов лагер във виелица при -40 оС. Някой да знае дали може да се получи измръзване на задните части?

33

Татул

преди 4 месеца

Това са биологически отпадъци! Айде да не правим драма!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ги пише тези заглавия, да си носят или изнасят ескрементите.

31

Хаха торбички яко

преди 4 месеца

Представяте ли си горе на върха - радост, прегръщане, и единия катерач така силно прегърнал другия, че торбичката с папулите му се пукнала под якето и сега до долу целия омазан в папули до ушите. Ами ако си ги носят в раниците и ги объркат за наденички?

30

Като стана дума

преди 4 месеца

Така и така сме на темата, да ви се оплача, днеска cpaх 3 пъти и 3-те пъти супер големи папули, а дори не съм ял толкова много вчера. Може да имам някакъв вирус. Ако имаше опция за качване на снимки, щях да ви ги покажа, защото ги снимах с телефона.