27

Аман!

преди 3 месеца

Пренасочването на кервана мигранти от Австрия към България е провал, заради който бездарникът на снимката не трябва дори и да си помисля, че го бива да заеме поста на външен министър.

26

Езиковед

преди 3 месеца

Като видя "химика" и думата шушумига ми се изпълва със съдържание.

25

/)/

преди 3 месеца

Връщай ги в аВстрия скакалец проС.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Демек дали са им убежище и закрила на имигрантите в страната,а те самоволно са напуснали страната и се разселели по каналите кой където искал,ако се появят някъде като закъсали,но срока от настаняването им в страната България изтекъл по отпечатъка на пръстите понеже били 6 месеца от взетия отпечатък,не от печата в паспортите им даже и да споменат,че били някъде пак и си правят сметка да ги настанят наново в страната първоприемник с убежище и закрила само по отпечатъците,че били там няма връщане.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Влизаме в Шенген, ама се оказа само по въздух и вода. Няма допълнителни условия , а после се оказва че имало и трябва да приемаме мигранти. Е как да ти вярваме бе, лъжец? Кажи колко нули има след 113

22

проп

преди 3 месеца

Австрия е троянски кон на Путин в Ес и купува огромни количества руска газ! Спирането ни за Шенген от Австрия е огромен пробив на руската пропаганда защото направи европейските ценности смешни у нас и вече този термин стана неуместен!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Със стари данни се мъчи да ни баламосва. Личи си, че сам си е дал титлата академик- никой би паднал толкова ниско да му я предложи.

20

Анонимен

преди 3 месеца

113 са от преди въздушно-капковия Шенген

19

мак

преди 3 месеца

Щом има разглеждане на молби, ще идват нови. След Австрия ще връщат и другите. Гърция, Италия изнемогват, Полша, Унгария не ги щат, та къде ще се дянат, ако не тук? Това, че споменатата бройка не е колосална не означава, че ще остане такава, нали се сещате, ще се раждат нови.

18

Аз

преди 3 месеца

"Само 113, сега ще поправим грешката!"

17

няма да триеш

преди 3 месеца

Защо триете коментари ? Пазите тези некадърници ли ? Питах само, колко от тях Денков, прибра утях, за жена си ??

16

вижда се

преди 3 месеца

Този е по зле и от пастирката !!!

15

158

преди 3 месеца

То и един е достатъчен за атентат..!!! Щом ни ги връщат, начи не са стока!! Адвокат на Австрия, отчита си дейността в щатите.. на кого служи тоя ***?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Този пред тях мънка и козирува, тука обаче поставя ултиматуми, закриля Лукойл, моб. оператори и банките и как да му вярваме, как?

13

Бай Ганьо

преди 3 месеца

А бе хора то и аз виждам , че ни изнудват .....и то демократично , от демократичния ЕС .

12

Анонимен

преди 3 месеца

Нови избори и изход от ЕС/НАТО!

11

22 518 молби за

преди 3 месеца

убежище за 2023-та? По смисъла на новия договор, с който ни нахендри тоя cлаrач, трябва максимално бързо ги одобрим. А още не са ни върнали всички мигранти.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо, за 2024 г ще бъдат поне 60 000, кутията *** Пандора е вече отворена!

9

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Простююю сега се започва проработват системата.Подготвят ги с вагони!

8

113

преди 3 месеца

Това е само БОНУС , за 2024г. , следва по осезаема бройка и от другите държави на ЕС , само малко време да се ОТСЕЕ каймака от бежанци , и да ни се докара ШКАРТА !