19

Колев

преди 2 месеца

Той и Нашият Радев подписва и той слага Сигорно нещо в джоба от новите ни съграждани който даже незнаят Български

18

не вярвам

преди 2 месеца

като се има пред вид боята на резидента нищо чедно негови слжби да дават български паспорти на руснаци.

17

автономен

преди 2 месеца

Не вярвам че тази комисия ще заработи ! Твърде вероятно ще бъде манипулирана точно от службите, които до сега не свършиха нищо. Този проблем с българските паспорти е още по-обширен, защото го зная от 2005 г. Научих го на опашка в Португалия за удължаване на работна виза. С такива "фалшивки" и уреждане с пребиваване над 5 г. си осигуряват гражданство на трета страна. Точно за това руската мафия се е ширнала в Испания, Португалия и Великобритания. Такива псевдобългари вероятно са и в избори

16

Лукчо

преди 2 месеца

Че то у нас още докато дружбата със СССР бе като водата и въздуха за всяко живо същество са над сто хиляди.Още преди век пък има над десет хиляди белогвардейци.След Голямата промяна и след разпускането на СССР немалко и украинки родени в СССР се преселиха у нас,а след войната в Украйна има поне два пъти по десет хиляди родени в СССР,половината по хотелите по морето.Тъй,че с 4000 и без тях са си на челните места като етнос у нас.

15

Вън

преди 2 месеца

Вън за всички руски граждани, и гражданки от най древната професия. Вън от България!

14

rambaldievskievich

преди 2 месеца

4000 малко ли са, 13? 400000 ли да са? То, официални нкети от по макс. 1000 се правят - за теб 4000 били малко.

13

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 8 И вадиш генерално заключение на базата на "4000 души от бившия СССР", тоест сега въобще не в състава на Руската федерация ? Ха ха ха ха леле мале

12

Бозаджията

преди 2 месеца

ДВМ милиционерска продажна . Рундю е за затвор заедно с вицето.

11

А не искат ли

преди 2 месеца

разследване за решението на КС по повод отхвърлянето на референдума? Разследване на кюлчетата на едни хора? Разследване на записЪТ? Разследване на изборите за София? Други разследвания, дето пряко влияят на управлението на страната? Създавате фалшиви кризи и хуквате да се борите с тях, а истинските проблеми в страната стоят неразрешени.

10

Българин

преди 2 месеца

До Олимпи . Олимпи не е така . България е в НАТО и ЕС . И като лоялни съюзници всички паспортни служби се предоставят на комисията в която има от всякъде . В България тайни няма. Така , че всичко свързано с СССР и страните след него , като ОНД , РФ, и сега Русия . Трябва да е ясно за Съюзниците.

9

Анонимен

преди 2 месеца

всичкия тия документи минават за одобрение през Министерство на Правосъдието, така че вместо да ми правите разни комисии, гледайте Вашия човек какви ги е вършил, иначе няма лошо, аз изначално съм протви двойното гражданство и ако се допуска то трябва да е само в рамките на ЕС

8

Анонимен

преди 2 месеца

Явно за руснаците е по добре да са българи, а не обратното.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме разследване на пачките на Тиквата у чекмеджето :)))

6

Анонимен

преди 2 месеца

Дебелият е много глуповат и ще се удари челно в стената.Добре беше когато се криеше като мишок и се репчеше на Мирольовци ама си повярва и ще се наиграе много зле.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки депутат който участва в комисия получава по 5000 лв към заплата. Колкото повече комисии толкова по-добре. Скоро парламента ще изземе фубкциите на следствие и прокуратурата.

4

Факт

преди 2 месеца

Поредната мъгла зад която се крие разграбването на България.

3

Анонимен

преди 2 месеца

"Над 4000 души от бившия СССР опитват да вземат БГ паспорт с използвани очевидно подправени документи....... Ама то Украйна, Беларус, Молдова, Литва, Латвия, Естония и още други държави са от Бившия СССР!!!

2

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Лов на вещици!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тия никога няма да започнат да работят.