25

ьааьаьь

преди 3 месеца

Този нотариус щеше да съсипе държавата ако не го бях гръмнали, а ханали и да изпее всичко. Всичко на горе по планината щеше да изгори. Добре, че го гръмнаха, иначе всеки днен в следващите 2 години щяхме да четем кой кого убил, откраднал, имамамил...

24

Лукчо

преди 3 месеца

И полицията като има достъп до смяна на ЕГН то другите институции да не би да имат?Един съдия по вписванията си гледа постъпилото заявление за регистрация на фирма и в него няма графа предишни ЕГН,нито пък съдебен изпълнител,камо ли нотариус след като този си падал по сделките.Предишното заличено от системите,а основанието за смяната съдебното решение се мъдри в някое чекмедже в архива,по настоящем в някой архивиран файл.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Каквотои да му е било ЕГН-то и както и да се казвал мерките са били все същите "НИКАКВИ".

22

Лукчо

преди 3 месеца

Обичайно ги сменят,които са получили забрана от някоя страна да влизат в нея,но обикновено име или две.За ЕГН са много малко държавите,които ги регистрират при забрана за влизане и причината може да е вътрешна свързана с бизнес За смяната му са необходими показания пред съда на човек присъствал на раждането му - акушерката,сестрата,така че смяната му е трудна за разлика от имена,при което поне двама твърдят,че от малък го знаят като Чингиз хан,ха,ха,ха

21

Ако

преди 3 месеца

Не е поредният фейк, б-а.си мааа му. Егати държавата и администрацията. Но...тааа администрация не е от марсианци, а от жителите, поданиците на една територия от Балканския п-в.Така, че той... процентът може да се окаже и верен.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Време е и вие , господа примитивни служители , кадри на герб , да си смените не само ЕГН-тата , но и физиономиите , не го заслужавате !Как пък ВИНАГИ , всичко знаете за всички престъпници , но не ги прибирате там където им е мястото , отговорът е само един :ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ , КАТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !

19

Анонимен

преди 3 месеца

То да си смениш ЕГН-то не е като да си смениш пола. Нали така "господа" политици и олигарси.

18

Ами

преди 3 месеца

СПИСЪКА се прави трудно,много трудно.Няма да го видим!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Само един въпрос :Защо го търпяхте до сега , да не би и вие да сте в СХЕМАТА , което се И подразбира ?

16

А може ли да знаем

преди 3 месеца

какви са основанията, за да си смени имената и ЕГН-то? И не е ли налудничаво да ги сменяш, щом оставаш да живееш на същото място и поддържаш връзки със същите хора? Нали всеки те знае кой си? И не разбрах дали си е сменил и прякора, или от Пешо Нотариуса е станал Мартин Нотариуса? Може пък преди това да е бил Пешо Прокурора или Пешо Съдията.

15

Анонимен

преди 3 месеца

сменяш си името и ЕГН и си чисто нов. За пръв път чувам за възможност за смяна на ЕГН. Как и кой го допуска? Имена на длъжностни лица моля, ама автентични.

14

Анонимен

преди 3 месеца

А ЗА СПИСЪКА С ПОСЕЩАВАЛИТЕ КЛУБ СС - ДА ПИТАТ РАШКОВ - ТОЙ ОФИЦИАЛНО СЪОБЩИ, ЧЕ РАЗПОЛАГА С ТАКЪВ СПИСЪК. ЯВНО НЕ СИ ГОВОРЯТ ИНСТИТУЦИИТЕ. ПОЗОР!!!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

То да речем че е възможно някой да си смени ЕГН-ето, ама си е оставил имената ли? Ами то май се нарича "нова самоличност", а не смяна на ЕГН.

12

питам

преди 3 месеца

А тази холивудска звИзда говорител на МВР ли е !!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Как се сменя ЕГН?

10

:)

преди 3 месеца

Няма начин да няма някое тефтерче :) Ама и да го намерите, ще го изгубите, знаем :)

9

Welcome to Bulharia

преди 3 месеца

ЕГНто е сменено между 96 и 97ма година по времето на любимият ви Жан Виденов, Русия и БСП.

8

Анонимен

преди 3 месеца

атанас атанасов има списъка на членовете на клуб ss - що не му го даде като го няма?

7

aaaa

преди 3 месеца

Обадете се на оня ниският Атанасов ,той се похвали че ги има имената!

6

Изклатен демократ

преди 3 месеца

нямало списъци с магистрати - е некой верва ли, че ще се самоиздадат магистратите ?!? Щом пеефски прави комисия в НС по случая - целта е да се скрият доказателствата, да потънат един вид. Това е реформата на христо иванов - смяна на гешо е друг верен чавек и нищо друго - една кръгла НУЛА! това са демократите, които пеефски клати в България!