11

баба мара

преди 3 месеца

нямали пари изнемогвали щели да фалират и накрая гуляи в скъп ресторантстига с това лицемерие никакви пари на никои кои плаща банкета

10

Не им вярвайте!

преди 3 месеца

Само дългогодишни договори с тази управляваща мафия инъче на честна дума е само,мижи да те лъжем!!!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Щом ще подкрепяте тези хайдуци, аз пък ще им паля тракторите ! Какъв съм аз, по-различен човек ли съм от тях, че мен никой немме подкрепя ? Да си пазят тези рекетьори машините, ще паля, от тях видях как се пали огън ! Приканвам който се чувства пренебрегнат като мен и има смелост да ме последва !

8

Анонимен

преди 3 месеца

Този е заспал. За какъв са го турили. Цените пълзят всеки ден. Пример: днес 6 яйца в картонена кутийка с маркировка 3 (клетъчно отгледани кокошки) са 4.60 лв или по 0.76 едното. Има ли контрол въобще. Кой клати държавата пак. Кой е изплашен.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Нещата ще си дойдат на местата след евроизборите като дойдат нашите хора.Тогава тия зелените ще се крият като плъхове.

6

Мисир Ко?

преди 3 месеца

Ако ще и rащите да си сменят украинците, пак нищо няма да се промени, освен липсата на екскременти за кратко!

5

Анонимен

преди 3 месеца

НАЙ-ДОБРЕ Е ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ФЕРМЕРИ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ МИНИСТЕРСТВА В ЕС ДА СЕ ЗАКРИЯТ НАПЪЛНО, СУБСИДИИТЕ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ, ТАКА ЕДРИТЕ ТЪРТЕИИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ АГРОБИЗНЕСА И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО. А ТОВА СЪС ЗЕЛЕНИТЕ ПЛАНОВЕ НА БРЮКСЕЛ Е ЕДИН ВИЦ, СЪСИПАХА ЗЕМЕДЕЛИЕТО С ПЕСТИЦИДИ И ГМО... СЕГАШНОТО СУБСИДИРАНЕ Е ИЗЦЯЛО ВОДЕЩО ДО ФАЛИТ НА ДРЕБНИТЕ И ДО ОБОГАТЯВАНЕ НА ДВА-ТРИ ПРОЦЕНТА ЕДРИ. И КАТО ЦЯЛО ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА. НИЩО НЯМА ДА СИ ПОДОБРИ САМО ЛЪЖЕ И МАЖЕ.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Всички зърнари имат печалба - продават ечемика на Газорка и Хайнекен за бира :)))

3

toti

преди 3 месеца

МНого прости са хората в това министерство...те не смятат,че за трактор само не стигат тези пр.60 000 лв,ами семена,торове,застраховки,комбаими,балировачки складове и хранилища ...ами тези хора до реколта не получават заплата от никаде,ами за работници,четоводители,за ток,за вода ...бедна ви фантазията на някой АНОНИМНИ !!!

2

ПроЗ аграр

преди 3 месеца

Как си изчислявам загубата ли? Ми много лесно:- миналата година имах 5 милиона печалба- тази година имам 1 милиона печалба- значи тази година съм на 4 милиона загубаПлащайте и не мрънкайте - и без това ядете най-скапания хляб в целия ЕС, защото е от фуражна пшеница и е бъкан с подобрители и Е-та, в следствие на което хващате всякакви болести и умирате най-млади, така че всичко е точно. Ако не ми платите, ще протестирам и ще блокирам - няма да си намалявам любовниците и майбасите я

1

Анонимен

преди 3 месеца

Площ 300 ха = 3000 дка х 20 лв. = 60 000 лв. чиста пичалба на Аванта :)))