310

Анонимен

преди 5 месеца

Споко, малоумич, тебе лично Нато ще те пазии и трима негггрии ще те подкрепят отзад досущ като идолът ти Шоррошш. Ха-ха-ха.

309

До 317

преди 5 месеца

Другарю *** Анонимен,след като не вярваш,че НАТО ще ни пази,заминавай в Русия. Там ще те пазят главорезите от Вагнер. Весело и приятно изкарване в "Широка страна моя родная"!

308

Правилно заключение

преди 5 месеца

Пълен крах и тотална щета са плитките мозъци на невежите путинофили,промити с лъжлива русофилска пропаганда. Обяснете другари *** защо след почти две години война,400 000 убити и поне два пъти повече тежко ранени и осакатени,руските агресори не успяха да превземат нито един областен център на Украйна. С изключение на град Херсон,откъдето бяха изгонени през ноември 2022 г.Все идет по плану. И даже с опережением графика.Ха-ха-ха!

307

Анонимен

преди 5 месеца

Споко, малоумич, Нато ще ни пази. Ха-ха-ха.

306

Климбо

преди 5 месеца

Щял да пробва Брендо за Министър на образованието!

305

До 300

преди 5 месеца

Другарю неграмотен путинофилски *** Дзивко,пише се Афганистан,а не Авганистан.Забелязал съм че повечето от зомбираните путинисти като тебе не само че не знаят граматиката,но дори и руския език слабо го владеят.

304

ХАХАХАХАХА

преди 5 месеца

дИво мИнджев тъкмо да интервюира Путин и Тъкър го изпревари. А Зеленски не иска да бъде интервюиран от хахавия защото не му се разправя с луди хора.

303

До 310

преди 5 месеца

Наричащият се Българин е зомбиран и невеж путинофил. Той и заблудените от рашистката пропаганда като него не разбират,че ако прегазят Украйна,руските агресори ще унищожат и България. Пьотр Толстой го заяви в прав текст.

302

ХАХАХАХАХА

преди 5 месеца

Интервюто на Вовата има 1 млрд. гледания. Това бръкна в червата и мозъците на атлантическите пааарцали. Тъкър ще направи интервю и със Зеленски което ще бъде гледано от 150-160 мъъършши.

301

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

преди 5 месеца

Украйна отива на тотал щета и пълен крах. Тъжното е че там има толкова промити мозъци които още не могат да схванат този факт и продължават да вегетират и си вярват че ще победят. Трудно е да се каже кои са по-малллоумни - те или тукашния евроатлантически умнокрасивитет. Но съдейки по това че нашите натотролове са платени, съм склонен да вярвам че украинецът е най-прооостото същество на света.

300

Българин

преди 5 месеца

Господ сили да дава на братския,славянски,руски народ в борбата срещу вероломния и жесток фашистки безмозъчен укропитешки садист! Амин!

299

Българка

преди 5 месеца

Господ сили да дава на братския,славянски,украински народ в борбата срещу вероломния и жесток,азиатски окупатор! Амин!

298

Анонимен

преди 5 месеца

Унищожи укропа за да е мирна Европа,само бой за вас нищо друга *** *** укропска

297

Qwerty

преди 5 месеца

Продължавам да не получавам адекватен отговор на двата ми прости въпроса? Няма ми някоя компетентна koneuka да ми отговори? Чака го билет до рая за моя сметка! Ако искате ще ги повторя?

296

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

До До долния кравар Много се радвам, че се обади с коментарче! Понеже си един от много русофили, които не са гледали интервюто, или са го гледали ама ги е срам, ето ти точния момент, в което Путин казва "Полша накара Хитлер да ги атакува". https://youtu.be/fOCWBhuDdDo?si=gxG42LiPxnkzE2SM&t=875В руския мир си има руска истина, научете я вече, нали се пишете рософили.

295

До долния кравар

преди 5 месеца

Стига си лъгал бе! Такова нещо Путин не е казал. Как спиш бе, зло човече. Да знаеш че ще ти се върне всичко тъпкано.

294

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Ако още някой не е гледал интервюто на Путин с Тъкър - според вожда, Втората Световна Война е започната от Полша, която е принудила Хитлер да ги атакува! За това и руснаците правят пакт с Хитлер, добра душа е бил, поне според Путин.

293

Олимпий Панов

преди 5 месеца

Вижте колко са доволни хората на снимката-все едно са отишли Дисни Ленд!

292

Анонимен

преди 5 месеца

Оправданията започнаха,а истината всички я знаем !

291

Стефан

преди 5 месеца

Колко хуманно и демократично. Ще ги оставим да умрат! Ако бяха руснаци намерили умиращи украинци щяха да ги вземат плен и да се опитат да ги спасят а после разменят. На война като на война.