49

Darko

преди 3 месеца

Няма да напуснат парламента, никой не бяга от едни 10 бона, особено ако не се налага да ги делят Костя Копейкин късия.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Редно е тримата изключени веднага да напуснат парламента и влезнат следващите в листите,които са лоялни на партията! Хората гласуват за партийните листи,а не за хикс и угрек! Изборите не са мажоритарни,а ако искат да са независими да се явят като такива на следващите избори! А Костадинов трябва да обърне сериозно внимание на кадровата си политика,за да не се налага в бъдеще да гласуваме за предатели!!!

47

нормален

преди 3 месеца

Историята с Атака се повтаря ! С популизъм и безумни мечти и програми до тук!

46

Анонимен

преди 3 месеца

до 44 Муахахахаа Дарко, това "не ми се спори с мaлoумници" важи с пълна сила за теб, кравар!

45

Шаши

преди 3 месеца

Влизат от една партия ш, после стават независими. Как става това? Нали има гласове за него. Сега да минат по всички секции да се извинят. Очи в очи.

44

Darko

преди 3 месеца

Копейкаджии, не се притеснявайте, ще се намери друга партия, на която да симпатизирате. Все пак в България системата е многопартийна, което предполага да има други партии, като BGUZрaждани. Костя Копейкин е продукт на Шкембе войвода, Волен Сидеров и други патреоте. Така че, не изпадайте в депреси :))). Дано новите да са истински патриоти, а не да го правят за къщи, апартаменти, парцели и т.н. Хайде останете си със здраве! Не ми се спори с MaлoyMHиЦи

43

анонимен

преди 3 месеца

А един от типа кифли, знаем го кой е, който предаде ИТН, а след това и ПП, стигна по-далеч като каза, че те са го предали.

42

анонимен

преди 3 месеца

Няма защо да го казва това. Предателите никога не се чувстват така. Тия, които напуснаха ИТН, за да станат депутати от ПП, също си казаха, че не се чувстват предатели.

41

Анонимен

преди 3 месеца

до 34 Дарко, кравар, а такива жалкариии като теб казват че Костадинов имал палат на брега на варненското езеро. на езерото беее, дето там е най-голямата мизерия, не на брега на морето."Палатът" му виждал ли си го ве кравар? Двуетажна къща на два етажа с по 3 стаи всеки етаж. Това палат ли е бе, кравар? Дворчето 5 на 10 метра и дотам няма асфалтиран път. Палат е онова на Росенец на Дохан, кравар! Понял краваррррр?

40

Неолибера3иятаааа,

преди 3 месеца

леко шА СкъсАте нЕкой мЕнискус от злоба,атланши33ита :) :) :)Толкова страх от Възраждане не е здравословно на нежните ви демокрадливи душички :)А и щом Възраждане се разпада,няма от какво да се плашите - про100 КирчУ и Буци се любят страстно,Мравояд-Грантояд им свети,а Беефффски паша ги подпира на парапета! Всичко е рози и зюмбюли,любов,щастие и разцвет в Интимната сглобка на Посолството!Радвайте се,танцувайте,проведете прайд по случая :) Защо сте тъй нещастни?!?

39

Анонимен

преди 3 месеца

Безмозъкарко , много си добър ! Прекаленото остроумие е вредно за ***!

38

Анонимен

преди 3 месеца

това е ваксинирания антиваксър.

37

Анонимен

преди 3 месеца

*** да ти дадат 1 милион и баща ти ще предадеш ми айде

36

Darko

преди 3 месеца

И друго да допълня за анонимника копейкаджии прекалил с боярищника, Дренчев и другите са осъзнали, че Костя е на хранилка при Боко и Пеевски и са разбрали, че завинаги са глуха опозиция. Уплашили са се от примитивния електорат на възраждането да не ги утрепат с права лопата, като разберат че реално са слуги на ГЕРБ и ДПС

35

Анонимен

преди 3 месеца

Дарко се римува с Безмозъкарко , твърде елементарен си пич , много четеш жълти вестници

34

Darko

преди 3 месеца

До yшaHKaTa с коментар 30, партията, която претендира да е патриотична се управлява еднолично от фюрера Копейкин. Сега ти давам едно доказателство и спирам, защото междуушиото ти е препълнено с боярищник. Защо Костя Копейкин късия се разведе с жена си? За да може да не попадне в имотната декларация имотите, които и прехвърли Копейкин. Сега изясни ли ти се? Истината е, че е откраднал пари с Цомчо сплюнката, но няма нищо по-хубаво от това че ще се разпаднат като партия. Панимаеш ли сега opKA?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Един път предател , предатетел до гроб.... и този ми бил зелен чорап , льотчик

32

Анонимен

преди 3 месеца

до 27 Дарко, кравар и друго....тя Митрофанова от този месец ли "раздава" пари на Костадинов и Цончо или викаш двамата са решили за изведнъж да спрат парите за Дренчев и ония другите двама дадени от Митрофанова? Виж си само на какво ниво е краварския ти мозък, кравар!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Костя вкара бакшиши в партията. Уж народа представен. Сега се чуди от къде му е дошло. Не се прави така.

30

Анонимен

преди 3 месеца

до 27 Дарко, кравар, къде са ти доказателствата кой колко пари ще прибере Костадинов или Цончо от дадени хора. Че той и Дренчев каза че никакви пари не са му обещавани от никой. По тази логика ако са обещавали на Костадинов и Цончо някои хора пари, какво го интересува Дренчев дали ще вземат ТЕ двамата пари, като на него самият не са бещавани пари. Следиш ли ми логиката, кравар???? Кажи бързо веее????