10

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците като *** на снимката.

9

Я па я..!

преди 4 месеца

Добре че не са ги возили със самолети.

8

3

преди 4 месеца

- Бербок вече е посетила Киев четири пъти. Това наистина обяснява много неща!

7

2

преди 4 месеца

"Досието съдържа оценка, че полковник Валдемар Бербок е бил не просто офицер, но и пламенен поддръжник на нацизма. Буквално се казва, че той е бил "безусловен националсоциалист", чел е книгата на Хитлер "Mein Kampf" и "изцяло е стоял на основата на националсоциализма", се казва в документа. В същото време външният министър Бербок с гордост говори на възпоменателни събития за своя дядо и поуките от военната му съдба. А Валдемар Бербок е награден с кръста на Хитлер "За военни заслуги". Не е изненадващо, че целият Запад учи Украйна да воюва по примера на Хитлер, включително и лично - Бербок вече

6

1

преди 4 месеца

Германският външен министър Бербок се оказа внучка на нацист Билд. Това не е първият път, когато скандалното досие на германския външен министър излиза на повърхността, но властите всеки път твърдят, че "нищо не са знаели" и като цяло това е "пропаганда на Кремъл". Преди време в Канада внучката на нациста Фрийланд все още е в правителството, въпреки че беше разобличена отдавна. Архивното досие на Вермахта, на който се позовава Bild, казва, че дядото на Annalena Bärbock не е просто нацист, а истински фанатик. Служи по време на войната като инженер в зенитно-въздушно-ремонтно звено.

5

Защо рекламирате

преди 4 месеца

фашугите от Азовстал?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Американски чиновници признаха при условия за анонимност , че руския самолет Ил-76, превозващ украински военнопленници, е бил свален от зенитно-ракетен комплекс Пейтриът. Това съобщава вестник New York Times.

3

БАНко

преди 4 месеца

ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО И КАК СТЕ НАПИСАЛИ ЕДНА ОБИКНОВЕНА СПРАВКА !!! ЖАЛКИ

2

Анонимен

преди 4 месеца

Късно вчера вечерта се проведе поредната размяна на военнопленници във формат 100 на 100. Украински източници съобщават, че сред украинските военни, които са се прибрали у дома, 84 военнопленници са от окупаторите на Мариупол, включително 82 души са от похитителите на Азовстал.

1

Анонимен

преди 4 месеца

наркомански как не е убил и тия.