232

Shark

преди 4 месеца

Хайде на избори! Кирчо и Кокорчо да си стягат куфарите!

231

На Боко Чекмеджето

преди 4 месеца

Никва ротация няма да има! Боко вчера е бил на инструктаж. Набили са му обръчите от Посолството. Плъха продължава. Жирафа остава външен Толкова за ротационното правителство.

230

СУВЕРЕН

преди 4 месеца

Избори и затвор!

229

Анонимен

преди 4 месеца

как казват хората куче което лае не хапе , може да разтурят сглобката след изборите в Фащ като Бай Дончо с оранжевата прическа се върне в белата къща

228

Анонимен

преди 4 месеца

тоя театър отдавна е втръснал на нормалните хора -връзват му се само промитите евроатлантически мозъчета-сглобката е бетонирана от посолството и всеки който си позволи да я разглоби го чакат безумно големи неприятности

227

Ангелина

преди 4 месеца

Външно министерство най ще" отива " вожда на БКП Бойко Борисов ,защото той е "виден полиглот".

226

Анонимен

преди 4 месеца

А аматьорът в политиката и дилетант в управлението на милионен град обърка конците и първият сняг показа колко е неопитен в организацията на дейността на администрацията. Само че прояви инат при избора на председател на СОС. На съветниците от Възраждане и БСП-София им писна и разплетоха кълбото. Ама тук ревнаха диктаторите Нинова и Костя К.: защо нас не ни питате? Така че двете партии излязоха разединени от изборите на СОС и с подмокрени водачи. Не че ГЕРБ и ПП са в кондиция.Само ББ се заканва.

225

Анонимен

преди 4 месеца

И стига с тези вопли за предателство спрямо партиите,които имат нещастието вие да ги водите! Ниновица изгони 700 хил.привърженици, направи партията второразрядна, от миманса.През последните две години изгони умните и кадърни хора и остана да командва със Свиленски,Симов,Овчаров и послушните ИК и НС! Сега ще наказва ръководството на столичната ПО на БСП, че не я слуша нея,ликвидаторката на партията.Не вземат нея да я изгонят! Същото с Копейката! Боце го играе самодържец и губи избори.

224

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н експремиер, за да отидете на избори, трябва да сте сигурни,че ще ги спечелите.На изборите за кмет на София кандидатът ви беше толкова слаб,че не стигна до балотаж! И сега искате нови избори! Наложи се БСП и Възраждане да помогнат,та работата на СОС да се отпуши! Не от обич към вас, а столичани да усетят,че има кмет и ОС.И тук изреваха стрина Ниновица и Копейкин, защото техния авторитет цопна в блатото.Но нещата със столицата ще потръгнат, г-да партийни главатари, г-н Овчаров! А вие в пенсия!

223

акуд

преди 4 месеца

каквто е записано в договорът за ротацията!

222

we

преди 4 месеца

За външен министър се спрягат хора, които никога не са учили дипломация. Науката и практиката дипломация е напълно зачеркната. Какво ли би станало, ако дипломати работят като химици. А Габри е дялан камък - информационни технологии, дипломация, премиер-министър - три в едно , накрая ... нищо.

221

Афро Руснак

преди 4 месеца

.......МВР трябва да се закрие. Нема Лукойл, Нема Газпром.......Русия Умре........

220

Анонимен

преди 4 месеца

Гербаджиските мутри лъжат и манипулират с хартиените бюлетини а Шарлатаните от ППДБ манипулират с машините както се вижда от проверката за кмета на София тотална манипулация на машините . Сега въпроса е кой ще манипулира повече тия дето печелят с хартиените бюлетини или тия с машините

219

Новичок

преди 4 месеца

Мутро........Нема ВИС, Нема СИК......Русия Умре....Скоро и ти.....Руснаците ще си те Оправят....Вече си НЕНУЖЕН.......

218

Анонимен

преди 4 месеца

ИЗБОРИТЕ СЕ КОНРОЛИРАТ ОТ КОЗЯК 16 КАКТО ГИ ПОДРЕДЯТ ТАМ ТАКА ГИ БРОЙ И ЦИК !! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ НИКОГА НИТО ВЪЗРАЖДАНЕ НИТО БСП ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НАПРЕД ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВА КОЗЯК 16

217

Анонимен

преди 4 месеца

АМИ НАЛИ ГО ИЗПРАХА С ПЕРАЛНЯТА НА ГАРГАМЕЛ( ХР ИВАНОВ ) СЕГА ЩЕ ГИ ЗАБИЕ В 10 ГЛУХА ТЪПИТЕ ППДБ . МУТРЬО СИ Е МУТРЬО ВЕЧЕ Е ИЗПРАН ЧИСТО НОВ НЕ МУ ТРЯБВАТ ТЪПИТЕ КАНДЧЕТА ОТ ХАРТВРЪТ

216

армия и полиция

преди 4 месеца

Армията и полицията нямат място в цивилните институции на една демократична държава. Борисов да си упражнява професията на пожарникар. Това е учил горкия. Иначе има съмнение , че някой ни го е натресал.

215

силови структури

преди 4 месеца

Най-големите престъпници в държавата са в МВР и армията. Тези хора не трябва да навлизат в политическия живот. Да стоят ограничени в рамките на това, което могат. Не искам мутри и шайките на ДС.

214

гост

преди 4 месеца

Отиваш на избори и без чували , бюлетини и промемени протоколи и без да се проверяват от комисията , които членве са поставени от тиквата . Без машини с променени кодове за да направят проценти на престъопниците в БЪЛГАРИЯ . БЪЛАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ . НО ТОЗИ , КОЙТО Е ЧЕЛ САМО ОЦЕОЛА НЯМА КАК ДА О ЗНАЕ .

213

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 4 месеца

Утре ще го над...у...пят в посолството и ще обърне резбата. Досега сме го виждали поне десетина пъти това обръщане на резбата от тиквун.