7

Реалист

преди 3 месеца

Столичани, окупирайте общ.съвет за 24ч.докато изберат председател и да започнат да работят тези корумпирани наглеци!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ще е добре този човечец да се разходи малко извън центъра на София. Разбити улици и тротоари, абсолютен мрак след 18ч. Никаква планировка, а посевместно застрояване на междублокови пространства. В 21 век има квартали без канализация. Липсва адекватна училищна инфраструктура и достатъчно детски градини.Признавам и добрите неща - метрото, околовръстното, няколкото булеварда, ама за 18г управление е крайно достатъчно.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Намерете му мъж на това момиче, че приказва само глупости

4

КЪМ КОСТАДИНОВ !

преди 3 месеца

Като върл подръжник на ВЪЗРАЖДАНЕ съм крайно разочарован от факта,че отново се намериха подлеци и сребролюбци и в тази единствена останала българска партия в политическия живот на страната.Това ме води до мисълта че са прави македонците, които ни наричат подигравателно, ТАТАРИ и че от нас:НЕ СТАВА И *** ЗА ...ЗЕЛЕ !За това не ме учудва и историческия факт, защо при 1300 години история на България, повече от половината (500 под турско и 200 под византийско) сме изкарали под робство !Сега след този случай Костадинов спешно трябва да прочисти партията сикато Й.В.Сталин от вътре

3

Ех,

преди 3 месеца

Арменчето здраво се напъва, опитва се да набере червени точки за ГРОБарите... след грабежите при Фъндъчкова.

2

Мутри

преди 3 месеца

Вие я е докарахте до хаоса.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Да не се офлянкват, а да кажат ще се въведе ли ред на Центр.соф.гробища, за които отговаря общината или индийци ще продължат да вилнеят там и в качеството си на щатни служители, и като приходящи мародери, на които никой не търси сметка, защото се отчитат някъде? Да кажат дали наистина ще извършат такова престъпно отклоняване от парите на данъкоплатците, за да дарят с нови жилища онези, които най-безотговорно съсипаха общински жилищни сгради без да бъдат санкционирани?