147

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко Ноев е подлец и доказан предател.Вярвам 10 пъти повече на Путин/както и целия демократичен свят!!/ отколкото на жалкия подлизурко Ноев ,Тагаренко ,Паситата ,Плювналиев и долните продажници от "сглобката".Пфу!

146

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжци сте вие, гущери, не Путин.

145

Анонимен

преди 3 месеца

А на нашите политици трябва да се верва безрезервно. Те не лъжат и никога не са лъгали.

144

Българските политици

преди 3 месеца

са честни казва върлия комунист в оставка и кандидад евроатлантик с мехлемче от мас! Как ги намирате такива чес(Т)ни специалисти?

143

Мхм,

преди 3 месеца

и трябва да повярваме,защото го казва честният Бойко Ноев,налЕ?Айде обратно в криптата от която изпълзя, 4ер8ей!

142

Анонимен

преди 3 месеца

Ноев ще има Ноев Ковчег за такива като теб и то скоро.

141

Лъжец

преди 3 месеца

Бойко Ноев слушах оригинал на руски интервюто на Такър с г-н Путин.Всичко което каза го потвърди с документи.Ти *** долна си Долен лъжец и Близач за пари.Идва ви времето на всички предатели.

140

Balthazarwolf

преди 3 месеца

Нещо много случайни шизофреници започнаха да се изказват за неща които нас Българите много не ни касаят.Лошото е че с наши и на нашите български деца ръце се канят да вадят кестени от украинското пепелище,като искаш да воюваш обличай си униформата и drang nach Osten,но не искай от народа да гине само защото в психиатрията в Курило няма места за всички велики разрушители на Майка България.

139

Ня

преди 3 месеца

Путин може да е лъжец,но наще политици и ти Бойко Ноев сте най-големите лъжци.

138

До 104

преди 3 месеца

Не,това направи Свинаров за абитуриентския бал на щерка си, за да й подхождат на тоалета.После в медиите четохме, че тази мома и още някои отбрани чеденца на нашенци, като студенти във Франция наели корабче (откъде толкова пари у студенти) и си направили купон, плавуцайки по Сена и смайвайки Париж с чалга, усилвателите надути до дупка, като на ромска сватба. Сред младите дебелоcepкoвцu бил внукът на акад.Хаджиниколов, историк-русофил от соца, съчинител на измислената биография на Тодор Живков.

137

До Боби тъпото

преди 3 месеца

Голяма бюрокрация бе , отиваш на фронта и ти дават гражданство, не отиваш и ги изпращат по родните места, страхотна бюрокрация,

136

Анонимен

преди 3 месеца

Всички казват че Путин е лъжец ама не казват за кое е излъгал....... иначе аз казвам че няма да те ударя....ти обаче ме удряш и аз какво...ми разбира се че ще ти отнеса празната кратууна! От 2008 повтаря, спрете се, спрете се, накрая като ви изпраска...ама той каза че няма да ни праска, той е лъжец....

135

бойко, бойко

преди 3 месеца

нищо не си разбрал, простено ти е, на тебе толкова ти стига акъла да четеш от листа които са ти подхвърлили. Лъжците сте вие, примери колкото искаш ще ти дам, сами си признахте, че не сте имали намерение да спазвате Минските споразумения, просто сте искали да спечелите време да се подготвите по добре, ще отречеш ли.

134

Ivan

преди 3 месеца

Знаеш добре,че лъжеш.Всъшност лъжата стана нещо нормално у нас.Да живее ЛЪЖАТА.33297

133

Бойко

преди 3 месеца

На Бойковци никой невярва. Бойко нарича Вода лъжец.Че нали си един от тях.Ее ама така като почните някой скеч и да ви се чуди човек къде да се смее и къде да плаче.

132

Боби

преди 3 месеца

До offff Обикновените хора които се сблъскват с новомодното ЛГБТ и вече минаващата всякакви граници русофобия си вдигат партакешите и се изнасят в РФ. Повечето остават доволни. Основно се оплакват от огромната бюрокрация когато се преместват да живеят в РФ.

131

Величко

преди 3 месеца

Бойко бе , защо ли аз не ти вярвам ? ! И много се ядосвам , когато някой лъже повече от мен ...

130

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е върха това е истината. Кой каквото ще да казва.

129

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха, на бойко ноев ли, дето е избран от неграмотните про'с'таци ли да вярвам?

128

Истината

преди 3 месеца

"За мен това означава едно че българската прокуратура е дълбоко пробита от руски интереси"__________________Докато прокуратурата не бъде разградена от руско влияние и подчинена на руските интереси, България НЕ Е и не може да бъде правова и европейска държава! И няма Шенген, няма Евро.