155

Ангелина

преди 3 месеца

Иска Ви се да "пада доверието към Радев" на мафиотизираните кръгове. Не само ,че не пада ,но и се покачва стремглаво ,благодарение на" доброто управление" в прегръдка с мафията ...........,която е завладяла всички структури на държавата.Колкото и да се "опитва" ББ и компания не само ,че няма да се върнат на "бял кон" ,но това им е краят.

154

Софиянец

преди 3 месеца

поредните фалшиви новини.. даже ицо хазарта си беше казал, че струва 500к на процент от цоциолозите.. тоест излиза, че дпс са доплатили 2 милиона

153

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната доза пропагандна помия от глупавата и послушна мисирка н.хр !

152

Чичо Манчо

преди 3 месеца

До Анонимен 147 Защо да не опитаме с правителство на ДПС ?Само те не са ни оправяли. Маже па до потръгне.Струват ми си доста адекватни.

151

e

преди 3 месеца

Нещо взеха да намаляват проажбите на супермаркета и публикуваха уникално проучване.

150

Анонимен

преди 3 месеца

До До Иван - Бай Иване? В един по предишен живот би могъл да станеш коняра на Иван Грозни! Перфектния крепостен - наведен, сгънат и мазен! На роба само хомота му е по мярка! Все натам те тегли!

149

Спеца

преди 3 месеца

Пак лъжи и манипулации!

148

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Ами ти сам си отговори: Само представителни функции ли са реденето на 7!! кабинета?? Според мен - НЕ! Той отдавна си е плюл на "представителните функции"..

147

Анонимен

преди 3 месеца

До като се УПРЕКВАМЕ един друг , то ДПС ще стане и 1-ва политическа сила в Бг , даже и с техен Президент и Преммиер !Не сме ЕДИНЕН народ , а мРъша !

146

Гошо

преди 3 месеца

Фалшива статия. Какво е направила за България Габриел като евро комисар, та да има рейтинг? Като външен министър, освен да се подлага на тоя и оня нищо не е направила. На времето и хубавото наде не отказваше на посланници и западни политици, но вече остаря и се сбръчка. С една дума Габриел за нищо не става.

145

Анонимен

преди 3 месеца

А колко тъжно е да си русофил- най-голямата ти цел в живота да бъде нещастието на всички около теб. Тъжен и безсмислен животец...плюйте си колкото искате,но любимата ви Русия отново е в 18-ти век. Хубавото, е че ние сме в съвременният свят и границите ни са отворени. Спокойно може да се преместите да живеете в любимата си държава... за съжаление всички отивате да работите в Европа. Защо така бе друзя ? :D

144

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно е така, но нека имаме предвид и че изборите се манипулират.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам за какво им е виновен Радев, той има представителни функции. Власта е съсредоточена при тия дето го обвиняват.

142

Анонимен

преди 3 месеца

с дърти русофилски кукундрели няма какво да си кажем. Фактите говорят сами - надеждите ви за възраждане потъват с тях

141

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБ

преди 3 месеца

Кой е този " Киро" бе ***?!

140

ndndndndn

преди 3 месеца

най-фейк статията от месеци насам

139

До Иван

преди 3 месеца

Гарантирам ти, че съм учил повече от теб, работа ми е по-добра, семейството ми е по-добро и къщата ми е по-добра. Живота ми е щастлив само благодарение на собственият ми труд. Не живея с жалката мисъл Путин да ме " анексира" , така , че не ми обяснявай кой бил спрял. Хора като теб живеят тъжно, мизерно и са се озлобили към света. Жалко за теб...

138

До Иван

преди 3 месеца

Тролиш ли Бай Иване. Чух, че скоро ще ви спират финансирането ...пренасочване на ресурси, какво да се прави.

137

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Нови избори Киро кой си ти че ще раздаваш постове с 30 депутата след изборите няма да имаш и толкова

136

До Иван

преди 3 месеца

Митрофанова си търси домашна помощница. Да те препоръчам ли? Ако много се стараеш и усилено работиш за ПОтин ще ти подари бяла лада.