86

Дедо

преди 2 месеца

Всички страдаме в държавата на абсурдите,но най лошо е да страдаш от простотията си. Докато има прости хора, ще има винаги такива, които да ни лъжат и крадат, било ,политици или обикновени мошеници. Жалко, че умните и честните хора избягаха от България, останаха само мошениците и крадците, последните няколко дни го доказаха.

85

Баба

преди 2 месеца

Преди години синът ми сподели,че негова съученичка ще ходи при врачка.Помолила го да отиде с нея.Аз го посъветвах да не ходят,защото е грях.Прочетох му какво пише в Библията по този въпрос.Но в младежка възраст е трудно да се слуша здравия разум.Молих Бог за защита на тези деца.Минаха дни.Бях забравила да го попитам.Той сам ми каза:Майко, отидохме при врачката.В един тъмен апартамент.Имаше доста хора,които чакаха.Не след дълго врачката излезе и ни изгони.Благодаря и до днес за Божията защита.

84

по тв

преди 2 месеца

до Слушах ги тези измамените - ами *** виж кои медии от години лансират например онази ясновидка на Берлускони. А с това "мнима" реално внушават на хората, че има и "немними"...

83

Меч

преди 2 месеца

Значи не даваш 23 хил. лв на лекари да лекуват дъщеря ти, ама ги даваш на шарлатанка. Е, къв *** трябва да си тогава! Българинът няма ли да спре да вярва в Дядо Коледа!

82

81

преди 2 месеца

*вестници

81

До звучи като виц 70

преди 2 месеца

За весници не знам ама вижте какво става по тв Евроком вечерно време. По принцип нямам против тази телевизия нещо, но да ги пускат тези хора в ефир за мен не е редно.

80

Анонимен

преди 2 месеца

До Гризел - Пише се, да не чдеш винско и да не носиш различни материи ...

79

Анонимен

преди 2 месеца

20 сопи у гърба, да фърка малко кожа и кръв и повче няма да чародейства. С дрян разбивам проклятия, еййй....

78

Гризел

преди 2 месеца

Ами хора,какво да ви кажа.Има си Библия,там си пише как се прецедира с врачки и други подобни шарлатани.Пише също с такива хора да не се общува и да не се ходи при тях,ама кой да слуша и да чете.На нашия народ бедата му е,че хем е християнски,хем някои още се увличат по езически обичаи и ритуали.Който почита и вярва в Бога и в Христа няма място при гадателки и всякакви измамници от този род.Научете се и занапред не ги посещавайте,за да не страдате и да не бъдете заблуждавани.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Аз прочетох Чародейка от кв. Шарлатанка :)))

76

Някой си

преди 2 месеца

Шопарите стават все по-нагли и нагли

75

ала-бала

преди 2 месеца

Фалшива новина, да заглуши протестите на фермерите.

74

пияница мистик

преди 2 месеца

От българския пенсионер по-пp0cто същество няма. Социализма му проми мозъка. Той и затова вярва, че окупаторите 0pkи са го 'освободили" от нещо си, страдат по соца, комунисти са и и гласуват за такива милионери като Нинова и Копейкин.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Това са простовати хора. Фърля 30 хил, като за тия пари може да се лекува в частна клиника.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Как може, в православна държава, да има квартал с име Чародейка?

71

Анонимен

преди 2 месеца

Едни так искаха да се бъзилат с бабето, ама ги оправихме ... Да кажем, *** в Жребчеву таз година рибката си хапна добре :)

70

звучи като виц

преди 2 месеца

Защото реално е виц. Поръчков. В противен случай да кажат кои са вестниците, кой е медийният бос, който работи с мними ясновидки?

69

Щерю

преди 2 месеца

Шарлатанка от кв. "Чародейка" - звучи като виц...

68

Анонимен

преди 2 месеца

Имали бол пари дали ... Кеф цена НЯМА .... :))))) :)))) :))))

67

Опс

преди 2 месеца

А на шарлатанката не може ли някой да й счупи ръцете и да я остави да се мъчи като куче.....