141

Bad Face

преди 4 месеца

Генерал Олександър Сирски ce зaпиca в иcтoриятa кaтo първия гeнeрaл нa рeдoвнa aрмия, чийтo вoйcки бяха позорно рaзбити oт ЧВК (зaтвoрници c кoмaндир гoтвaч) подпомагани от миньори и баби без военна подготовка. Това се случи многокрано, сефтето беше 2015 година, тогава той за първи път заряза своите войници и избяга за да се скрие.

140

Големия памперс

преди 4 месеца

"Мълниеносна офанзива при Харков":) - най-лесната офанзива проведена срещу.... терен.

139

Смях

преди 4 месеца

Сыр на руски е кашкавал. С тоя генерал Кашкавалов фамилия големи победи ги чакат украинците.

138

Женераль

преди 4 месеца

Посирски!

137

Вагнер

преди 4 месеца

В едно от интервютата си след превземането на Бахмут, Пригожин каза, че командирът на групировката Вагнер, Дмитрий Уткин-Вагнер му казвал: "Със себе си воюваме затова е толкова трудно. Те(украинските офицери) са завършили същите военни училища като нас, мислят като нас, имат същата стратегия и тактика като нас."

136

Анонимен

преди 4 месеца

Бъдете поне малко систематични когато пускате преведените статии. Не може Залужни понякога да е Залужний, Александър понякога да е Окрксандър, понякога да е снежен леопард, друг път касапин. Не е професионално това.

135

Анонимен

преди 4 месеца

тоя е толкова генерал, колкото и гнома..

134

Анонимен

преди 4 месеца

Успешната отбрана на Киев? Вие дрогирани ли сти или ни имате за късопаметни? Руснаците сами се оттеглиха, след като ги излъгаха за преговорите в Истанбул.

133

Lol снежен леопарТ

преди 4 месеца

Мега, гига, супер ЯК

132

Анонимен

преди 4 месеца

Е кого да сложи като всичките им генерали са руски възпитанцш и лоялни към Русия. Какви военни академии има в Украйна? А Залужни от месеци никой не го беше виждал. Само изкуствения му интелект. Един миртуален генерал не може да седне на масата за преговори.

131

ЯМХ

преди 4 месеца

Снежният леопард му викали? Ха ха ха бафти дъртата лъжа! Викат му ,,касапина" защото безмилостно изпращаше украински войници в месомелачката на Бахмут! На неговата съвест лежат 50 000 украински мъже!

130

Анонимен

преди 4 месеца

И като погледнеш реално на нещата Украйна приключи преди да е започнала каквото и да е било

129

анонимен келеш

преди 4 месеца

А иначе нашите копейки пак наказани в ъгъла с вдигнати ръце с право само да скимтят под новините в интернет:):):)

128

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Чух че "Снежните леопарди" са на изчезване и са в "Червената книга",но тоз леупард я явно е с "жълта книжка"

127

не може да бъде!

преди 4 месеца

Назначаването на ген.Сирски налива вода в мелницата на тези които казват че украинците всъщност са руснаци и войната която се води е гражданска.Ген.Сирски е чист руснак от гр.Владимир ,там живеят родителите му,брат му и роднининте му!?А който е чел "Ранни разкази" на Шолохов би могъл да каже и нещо много повече по въпроса и защо там възникват такива конфликти!

126

Парабокс

преди 4 месеца

Украил е не държава, а парадокс. Върховният гланокоманващ - ехудин, гланокоманващ на украинската армия - москаль, а министърът на отобрана - басурманин. Гурките украински хорица.

125

Анонимен

преди 4 месеца

До анонимен 127. Ами що не дой напрао сега а ше се мъчат още време преди да дое ?

124

Анонимен

преди 4 месеца

"Нежният гейпард" на Зеленски.

123

анонимен келеш

преди 4 месеца

След като Сирски върне в ковчези още хиляди руски войници обратно в Москва на негово място ще дойде още по голям Украински патриот мразещ руснаците от дъното на душата си:):):)Така е копейки,аз ви казах,че в тази война в Украйна костите си ще оставят някъде между 500К и 1 милион русначета:):):)

122

генерал

преди 4 месеца

ПОсирски